Bjarne Riis motiverede par nummer syv


Bjarne Riis motiverede par nummer syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Mørkøv fra par nummer syv er lykkelig for parrets sene sejr ved seksdagesløbet i Ballerup. Han var motiveret af støtten fra holdejer Bjarne Riis.

Par nummer syv med Alex Rasmussen og Michael Mørkøv er jublende lykkelige over, at de i midnatstimen sikrede sejren i det københavnske seksdagesløb for andet år i træk.

- Det er en historisk sejr, da vi er de eneste, der har vundet i København to år i træk.

- Herudover var det bare en helt forrygende finale uden ret meget kontrol over begivenhederne, men Alex var klar til den sidste spurt, hvilken han vinder på fornemste vis, siger Michael Mørkøv til Team Saxo Banks hjemmeside.

De to ryttere fra Bjarne Riis' cykelhold vandt samlet med 273 point, blot fire flere end tyske Robert Bartko og hans makker, Iljo Keisse fra Belgien.

Schweizerne Bruno Risi og Franco Marvulli blev nummer tre med 20 point færre end danskerne.

Finalen i Ballerup Super Arena blev blandt andre overværet af Bjarne Riis, der så sine ryttere sikre sejren, da Alex Rasmussen besejrede Iljo Keisse i den sidste spurt.

- Vi vil gerne sige tusind tak for publikums store støtte, og vi var også motiveret af, at Bjarne var her i aften for at støtte os.

- Det er tilfredsstillende for os at bevise, at det kunne betale sig at give os fri fra landevejen for at deltage i seksdagesløbet, siger Michael Mørkøv.

Han og Alex Rasmussen tager nu fat på landevejssæsonen.

Bjarne Riis motiverede par nummer syv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce