Billy Adamsen rådgiver NHL-stjerner

Billy Adamsen -- rykker ligesom mange danske spillere til NHL i USA
Foto: Ole Steen/POLFOTO

Billy Adamsen rådgiver NHL-stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere direktør for Rødovre Mighty Bulls, Billy Adamsen, skal fremover rådgive nuværende og kommende NHL-stjerner som toprådgiver i agentfirmaet O2K.

Billy Adamsen rykker ligesom flere af Danmarks bedste ishockeyspillere til NHL. Den tidligere direktør i Rødovre Mighty Bulls og nuværende direktør for Malmö Arena skal fremover rådgive flere af verdens største og kommende stjerner i den nordamerikanske ishockeyliga.

- At få lov til at være en del af verdens bedste liga er en mulighed, som jeg ikke nogensinde havde forestillet mig ville dukke op. Det bliver jeg nødt til at prøve, fastslår Billy Adamsen.

Det bliver som europæisk toprådgiver for agentfirmaet O2K Worldwide Management Group, at Billy Adamsen kommer til at hjælpe og brande europæiske spillere til NHL. Agentfirmaet, der repræsenterer omkring 100 spillere, udvider med en europæisk afdeling, hvor kun de allerstørste talenter fra 15 års alderen bliver tilknyttet.

- Min opgave bliver at sparre og rådgive omkring de spillere, der skal udvikles, og så skal jeg være med til at udvikle de spillere i eksempelvis Skandinavien, som bureauet bestemmer sig for at satse på, fortæller Billy Adamsen.

Billy Adamsen var frem til foråret 2008 direktør i Rødovre Mighty Bulls, hvorefter han tiltrådte som direktør i Malmö Arena, der huser ishockeyklubben Malmö Redhawks.

Billy Adamsen rådgiver NHL-stjerner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce