Benzema chokeret over CL-lodtrækning


Benzema chokeret over CL-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karim Benzema fik et chok, da han så Champions League-lodtrækningen. Nu står han ansigt til ansigt med de tidligere kammerater fra Lyon - i Real Madrid-trøje.

For én spiller er tirsdagens Champions League-opgør mellem Lyon og Real Madrid noget helt særligt. Angriberen Karim Benzema skal nemlig for første gang tilbage til Stade Gerland i Lyon, siden han skiftede fra franskmændene til den spanske kongeklub.

Benzema indrømmer da også, at der gik et sus gennem ham, da det stod klart, at klubben, hvori han scorede 43 mål i 112 kampe, stod på Champions League-menuen.

- Lige før lodtrækningen snakkede jeg med nogle af Lyon-spillerne, og bare for sjov sagde jeg, at jeg håbede, vi trak Lyon. Men så snart jeg så, hvordan lodtrækningen gik, og det var gået i opfyldelse, var jeg chokeret. Det er meget mærkeligt, for jeg scorede mange mål på Gerland, siger Karim Benzema til uefa.com.

De mange optrædener for Lyon betyder, at Benzema kender klubbes styrker ud og ind.

- Lyons styrke er, at de kan spille dårligt og så lige pludselig lave en rigtig stor kamp. Det sker ofte, når de spiller mod et af de rigtigt store hold. Lyon hæver sit spil til modstanderens niveau, måske endda endnu højere, siger Benzema.

Det er dog tvivlsomt, om angriberen får mulighed for at omsætte sin store viden om Lyon fra start i ottendedelsfinalen i Champions League. Benzema har således haft særdeles svært ved at tilspille sig en fast plads på Real Madrids hold på det seneste.

Benzema chokeret over CL-lodtrækning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce