Benløs rytter satser nu på Steffi Graf

På billedet ses Stinna Tange Kaastrup i en af hendes mange triumfer med Snøvs.
Foto: privat

Benløs rytter satser nu på Steffi Graf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske toprytter Stinna Tange Kaastrup er på vej med ny hest efter tabet af Labbenhus Snøvs

Stinna Tange Kaastrup, der er født uden ben, har fået humøret tilbage med sin nye hest Steffi Graf.

Hun har ellers været helt nede i kulkælderen, for det var en stor personlig sorg, da paradressur-rytteren mistede sin makker og hest Labbenhus Snøvs for to år siden. De havde sammen høstet mange triumfer med både EM- og VM-medaljer, da Snøvs pludselig en efterårsdag døde af en blodprop i tarmen.

- Tabet af Snøvs var rigtig tragisk og personligt ufatteligt hårdt, siger Stinna Tange Kaastrup til bladet Handicap Idræt.

- Når det har set allermest sort ud, har det også været rigtig svært at blive ved med at holde modet oppe. Det må jeg indrømme, siger hun.

Efter at have forsøgt sig med en anden hest tror Stinna Tange Kaastrup nu, hun har fundet makkeren, der kan bringe hende tilbage i toppen af sin sportsgren, paradressur.

- Det, der skal til, er, at jeg får mulighed for at lære min nye hest Steffi lige så godt at kende, så jeg kan få samme harmoni med hende som med Snøvs. Det er nøglen til succes, siger hun.

Og artiklen i Handicap Idræt tyder på, at det allerede er ved at ske. Efter få måneders træning vandt den nye konstellation tre bronzemedaljer ved et stort stævne i Herning i august. Og Stinna Tange Kaastrup stopper ikke der:

- Jeg er ikke typen, der giver op, så det, der drev mig, var at se fremad og sætte nye mål, når de gamle bristede. Jeg elsker at konkurrere til de store mesterskaber, siger hun til Handicap Idræt.

Stinna Tange Kaastrup mener, at hun og Steffi Graf er et rigtig godt match:

- Steffi er i alle henseender bare en rigtig kammerat, og det er en fornøjelse at ride hende hver eneste dag, siger hun.

Benløs rytter satser nu på Steffi Graf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce