Bengtson tilbage i Otterup

Klaus Larsen og hans medspillere tog i bidende kulde hul på træningen i Otterup lørdag formiddag. (Foto: Arne Rasmussen)

Bengtson tilbage i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold: En del nye ansigter var mødt frem, men flere af de gamle manglede, da Otterups 2. division tog hul på træningen.

Lørdag formiddag tog Otterup de første spæde og meget kolde skridt i bestræbelserne på redning i 2. division. Her gik træningsstarten nemlig på en frosthård, men OK grusbane, da træner Ole Pedersen og assistent Mads Jensen bød sæsonen velkommen.

-Der kommer nok en lidt større udskiftning, end vi lige havde regnet med, mener de to.

Foruden Ken Ragus, som skal træne Søhus Stige, og Ulrik Nielsen, som bliver assistent i Sanderum, må Otterup klare sig uden en skulderskadet Simon Flindt. Frederik Rasmussen ser også ud til at være tabt, ligesom Mads Halskovs knæ nok heller ikke holder til 2. division. Endelig sættes Mark Tubæk i forbindelse med Næsby – og han var da heller, at finde på træningsbanen.

Det var til gengæld topscorer i DS da Otterup rykkede op i 2. division, Jesper Bengtson, som nu mener igen at kunne afsætte tid til træning og kamp i 2. division. Kan vel gå direkte ind og erstatte Tubæks kreativitet. Også Kristian Bay fra Næsby foruden Frey Dilling-Kjær og Thomas Johansen fra Dalum ser ud til at prøve støvlerne af i det nordfynske.

-Med de nye ser det fint ud – de kan træne hver gang, siger Ole Pedersen. -Så må det opveje, at kvaliteten måske ikke er helt så høj endnu. Og vi afventer endnu et par spillere, supplerer Mads Jensen – uden at sætte navne på.

-Nej, vi ligger ikke ned, slår Ole Pedersen fast.

Og med en sandsynlig omstrukturering af 2. division, hvor det ser ud til, at superliga-andetholdene får deres egen reserveholdsturnering, - ja, så er der måske endda kun ét hold, der rykker ud. Så trods frost og kulde er håbet lysegrønt i Otterup! (AR)

Bengtson tilbage i Otterup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce