Benfica sender Newcastle ud af Europa


Benfica sender Newcastle ud af Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benfica klarede 1-1 i Newcastle og er i semifinalen med samlet 4-2. Også tyrkiske Fenerbahce går videre.

Et 1-3-nederlag fra den første kamp i Lissabon blev for stort et handicap for den engelske Premier League-klub Newcastle i kampen for at komme i Europa League-semifinalen.

1-1 i returkampen hjemme mod Benfica torsdag aften var ikke godt nok for de sort- og hvidstribede fra Nordengland, der dermed er færdige i turneringen.

De solide portugisere havde fin kontrol på begivenhederne, men gav Newcastle en livline med knap 20 minutter igen, da to Benfica-spillere leverede amatøragtigt forsvarsspil og ikke kunne blive enige om, hvem der skulle ekspedere en løs bold ud af farezonen.

Shola Ameobi smuttede imellem og prikkede bolden ind i panden på Papiss Cissé, og så var tonen slået an til en dramatisk slutfase.

Newcastle smed alt frem i et desperat forsøg på at få 2-0-scoringen, der ville sende dem i semifinalen på udebanemål, men det afgørende gennembrud kom aldrig.

I stedet kunne portugiserne udligne dybt inde i overtiden, da Salvio kom først på en tværbold og sendte sit hold videre.

Benfica kan dermed fortsætte Portugals fine traditioner i turneringen, som FC Porto vandt i både 2003 og 2011, og som har haft både Sporting Lissabon og Braga som tabende finalist.

Også tyrkiske Fenerbahce er blandt de sidste fire i Europa League, efter at tyrkerne klarede 1-1 på udebane mod Lazio fra Rom.

Senad Lulic bragte italienerne foran efter en time, men Caner Erkin udlignede et kvarter senere, og det resultat var alt rigeligt for Istanbul-klubben, der havde vundet 2-0 i den første kamp.

Der er lodtrækning til semifinalerne fredag i Nyon.

Benfica sender Newcastle ud af Europa

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce