Nicklas Bendtner er meget opsat på at vise, at Arsenal-manager Arsène Wenger valgte rigtigt ved ikke at forstærke angrebet i vinterpausen.
Nicklas Bendtners position i Arsenals angrebshierarki var truet undervejs i januar måneds transfervindue. Men i sidste ende valgte manager Arsene Wenger at lade pungen blive i lommen og satse på de eksisterende kræfter i stedet for at købe offensive forstærkninger.

Det er Bendtner taknemmelig for. I et interview på klubbens hjemmeside giver han udtryk for, at han er opsat på at betale tilliden tilbage i de resterende kampe i forårssæsonen.

- Nu skal jeg vise ham, at han valgte rigtigt. Det ved jeg, at han har, og det skal jeg vise på banen, siger Bendtner.

Han vendte tilbage til Arsenals startopstilling i en ligakamp mod Aston Villa for en måned siden, og har spillet lige siden. Godt nok tabte holdet til både Manchester United og Chelsea, men sejre over Sunderland og Liverpool betyder, at London-klubben kun er seks point efter ligaens tophold Chelsea.

Og ser man på kampprogrammet, er det umiddelbart opløftende for Nicklas Bendtner og holdkammeraterne at vide, at rivalerne fra Chelsea både mangler at møde Manchester United og Liverpool, mens Arsenal har overstået alle sine opgør mod de øvrige storklubber.

Det regner Bendtner selv dog ikke for en afgørende fordel inden de afgørende kampe om mesterskabet.

- De er alle svære kampe. Det er ikke, som det måske har været førhen. Nu er alle hold svære at spille mod, siger Bendtner.