I en udtalelse beklager Nicklas Bendtner dybt, at han røg på natklub og blev fotograferet med buskerne nede efter tirsdagens kamp i Champions League.
Nicklas Bendtner er skuffet over sig selv. I en officiel meddelelse, som her til aften blev lagt på Arsenals hjemmeside, siger den danske landsholdsangriber undskyld for, at han røg på natklub tirsdag aften efter Champions League-nederlaget til Manchester United. Bendtner blev fotograferet med buskerne nede om knæene uden for natklubben.

- Jeg er muligvis ung, men mine handlinger var udtryk for dårlig dømmekraft, og det er noget, jeg dybt fortryder. Jeg vil gerne sige undskyld til klubben og dens fans for at skuffe dem og mig selv, siger han.

- Jeg elsker denne klub, og jeg var så skuffet over at tabte til Manchester United i aftes. At nå en Champions League-finale er en af mine største drømme, og det var en stor nedtur at ryge ud. Uanset, hvor skuffet jeg var, så er det dog ikke en undskyldning for min opførsel den aften, siger Bendtner, der nu forsøger at se fremad.

- Jeg kan ikke ændre fortiden, men jeg vil lære af mine fejl. Tirsdag nat har jeg lagt bag mig nu, og jeg vil bruge min energi på fuldstændigt at fokusere på resten af sæsonen - begyndende med søndagens kamp mod Chelsea, slutter Bendtner.

Mere om emnet

Se alle
Bendtner føler sig fanget i fotofælde

Bendtner føler sig fanget i fotofælde

Wenger forsvarer Bendtners buksefadæse

Wenger forsvarer Bendtners buksefadæse

Bendtner får bøde efter uheldig bytur