Nicklas Bendtner er trods Arsène Wengers ytringer om det modsatte i Arsenals startopstilling for første gang siden oktober, når Arsenal møder Liverpool.
Nicklas Bendtner er i startopstillingen, når Arsenal onsdag aften møder Liverpool i en duel, der vil afgøre hvilken af de to klubber, der står stærkest i kampen om tredjepladsen i Premier League.

Arsenal-manager Arsène Wenger havde ellers vurderet, at danskeren endnu ikke var klar til en startplads efter tre måneders skadespause.

- Jeg ved ikke helt med ham. Han havde en god træning mandag, så vi må se, hvordan han reagerer på det, forklarede Arsène Wenger til klubbens hjemmeside tidligere onsdag.

- Jeg vil meget gerne starte med ham på banen, men man kan se, at han ikke bevæger sig helt frit, når han løber, fortalte manageren.

Nicklas Bendtner er i de senere kampe blevet sendt i aktion som indskifter for Arsenal, der har 49 point på Premier Leagues tredjeplads. Liverpool, der har danske Daniel Agger med fra start, er fem point efter på fjerdepladsen.