Bendtner plagede Eriksen om straffetjans

Nicklas Bendtner scorede tirsdag sit første mål på landsholdet i mere end to år.

Bendtner plagede Eriksen om straffetjans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner betegner 2017 som karrierens bedste år. Året kulminerede tirsdag med mål og VM-kvalifikation.

Nicklas Bendtner havde været på banen i cirka fem minutter, da han fremtvang et straffespark i tirsdagens VM-playoffkamp mod Irland.

På det tidspunkt var Danmark allerede foran med 4-1, og VM-billetten var i hus. Derfor ville Nicklas Bendtner gerne selv sparke, men det krævede lidt overtalelse, før hattrick-helten Christian Eriksen gik med til det.

- Jeg blev nødt til at spørge et par gange, men det var også, fordi de andre sagde til ham, at han skulle sparke den, siger Nicklas Bendtner.

- Det krævede lidt overtalelse, men Christian havde allerede lavet et hattrick og spillet sin nok bedste landskamp, så han havde overskud til at give den videre.

- Hvis han havde lavet to mål, så havde jeg nok ikke spurgt ham, for så havde han fortjent et hattrick.

Det viste sig at være en god idé at lade Bendtner sparke. Angriberen hamrede bolden i mål, og selv om det var til 5-1, og der allerede havde været rigeligt at fejre, gav Bendtner den fuld gas i jubelscenen.

VM-billetten og hans første mål på landsholdet siden marts 2015 var nemlig med til at runde et stærkt år af for angriberen.

Skiftet til Rosenborg sidste vinter har foreløbig kastet et mesterskab, landsholdscomeback og en VM-billet af sig, og i tillæg er han på vej mod at blive topscorer i Eliteserien.

- Det er stort at komme til VM. Jeg satte mig tre mål fra starten af sæsonen, og VM var det sidste mål, jeg har manglet at indfri.

Spørgsmål: Har 2017 været det bedste år i din karriere?

- Det har folk i hvert fald været hurtige til at melde ud. Hvis man ser på det personligt og sportsligt, så nok ja. Der foregår så mange ting uden for kridtstregerne, som folk ikke er klar over.

- Der er foregået nogle ting for mig, og det har gjort, at det her har været en af mine bedste sæsoner som fodboldspiller og menneske, siger Nicklas Bendtner.

Bendtner plagede Eriksen om straffetjans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce