Bendtner er upåvirket af fremtidssnak


Bendtner er upåvirket af fremtidssnak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen Nicklas Bendtner lader sig ikke påvirke at de konstante spørgsmål om hans klubfremtid.

Han vil egentlig helst tale om EM-kvalifikationskampen på lørdag mod Island, men Nicklas Bendtner bombarderes hele tiden med spørgsmål om klubsituationen i Arsenal, hvor han ikke får meget spilletid.

I sidste uge flygtede han nærmest væk fra pressen, da landsholdet trænede i Helsingør, men Bendtner slår fast, at han ikke er irriteret over pressens spørgsmål om Arsenal.

- Jeg er ikke irriteret over det, for jeg har ikke snakket med jer før nu. Det har der jo ikke rigtig været nogen grund til. Der var nogen, der havde lyst til at snakke med mig i sidste uge, men jeg havde ikke lyst til at snakke med dem, siger Bendtner.

- Der var blevet sagt det, der skulle siges fra min side. Jeg sagde "ingen kommentarer", men så fulgte journalisterne efter mig. Det kan jeg ikke gøre for, lyder det fra Bendtner.

Han har ikke svært ved at koncentrere sig om lørdagens kamp mod Island trods de mange spørgsmål om Arsenal.

- Det er slet ikke noget problem for mig, for vi har en ualmindelig vigtig kamp på lørdag, og det opgør er det eneste, jeg koncentrerer mig om, mens jeg er her med landsholdet. Efter den kamp kan jeg tage min egen situation op til overvejelse, siger Bendtner.

- Jeg vil helst ikke snakke om Arsenal nu, men det er klart, at sæsonen ikke har været den mest optimale. Det har ikke været mit bedste år, men det ved alle, konstaterer angriberen.

Trods den manglende spilletid er formen fin, siger han.

- Vi har trænet godt i sidste uge, så det ser fornuftigt ud. Kampformen er også fin. Det er klart, at den ikke er 100 procent optimal i det, at jeg helst ville have spillet kampe hele tiden, men sådan har det ikke været.

- Derfor er jeg i den form, jeg nu engang er i, og for mig er det stadig en fin kampform, vurderer han.

Bendtner er upåvirket af fremtidssnak

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce