Bendtner efter Arsenal-comeback: Jeg er mere moden


Bendtner efter Arsenal-comeback: Jeg er mere moden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriberen har lært meget om sig selv efter en skidt sæson i Juventus, og efter at han er blevet far.

Livet som far og et ophold i fodboldklubben Juventus har hjulpet den danske angriber Nicklas Bendtner med at blive mere voksen.

Det siger Arsenal-spilleren selv, efter at han har fået en ny chance for at bevise sine fodboldtalenter for The Gunners i denne sæson.

- Først og fremmest har jeg fået et barn, hvilket har ændret mig meget, siger Bendtner ifølge Sky Sports.

- Jeg ved godt, at mange mennesker siger, at du ændrer dig, når du får børn, men jeg kunne virkelig mærke en stor forskel i mit liv, tilføjer han.

Den 25-årige dansker var i sidste sæson udlejet til italienske Juventus, og i løbet af sommerens transfervindue forsøgte Bendtner at komme helt væk fra Arsenal. Men manager Arsène Wenger valgte alligevel at beholde Bendtner.

- I udlandet lærte jeg en masse forskellige ting om, hvordan man lever sit liv, og hvordan man kan håndtere problemer. Det har givet mig en masse, siger danskeren.

For bare få år siden var Bendtner ikke bleg for at rose sine egne fodboldtalenter. Men nu er den danske landsholdsangriber mere ydmyg.

- Hvis folk ikke kan lide mig, så er det fair nok. Jeg kan ikke gøre noget ved, hvis folk ikke kan acceptere, at du er ung og nogle gange begår fejl, siger Bendtner.

- Jeg prøver at gøre mit bedste, og det er i bund og grund alt, hvad jeg kan gøre for min familie, mine venner og alle i klubben, siger han.

I marts fik Bendtner en seks måneders "tænkepause" fra det danske landshold på grund af en spritdom.

Men nu er angriberen tilbage i landsholdsvarmen. Han er udtaget til fredagens vigtige VM-kvalifikationskamp mod Italien i Parken.

Bendtner efter Arsenal-comeback: Jeg er mere moden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce