Bendtner dobbelt målscorer for Arsenal


Bendtner dobbelt målscorer for Arsenal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner scorede to mål for Arsenal, som vandt 3-0 på udebane over Portsmouth. Chelsea besejrede hjemme Fulham med 3-1.

Nicklas Bendtner indtog en hovedrolle for Arsenal, som lørdag besejrede Portsmouth 3-0 på udebane. Den danske landsholdsangriber, som havde fået chancen fra start, scorede to gange i kampen og nåede dermed op på otte sæsonmål i Premier League.

Et kvarter inde i kampen bragte Bendtner Arsenal i front på et kraftfuldt hovedstød, som Portsmouth-keeper David James burde have reddet. Men bolden trillede igennem den engelske landsholdsmålmands hænder, og så kunne Bendtner lege pariserhjul med sin højre arm i vild jubel. Kort før pausefløjt fik Bendtner lov til at tanke endnu mere selvtillid, da Arsenal fik tilkendt et straffespark, som danskeren effektivt udnyttede til at fordoble føringen.

Mexicaneren Carlos Vela, som havde brændt en stor chance i første halvleg, lukkede kampen 10 minutter efter pausen med et skud fra kanten af feltet.

London-rivalerne Chelsea vandt også uden det store besvær med 3-1 hjemme over Fulham. Didier Drogba var arkitekten med to oplæg til sine franske holdkammerater Nicolas Anelka og Florent Malouda, inden den formstærke ivorianer selv scorede kampens sidste mål.

Thomas Sørensen og Stoke indkasserede et nederlag på hjemmebane til West Ham, men holdet er fortsat et godt stykke væk fra bundstriden.

Bendtner dobbelt målscorer for Arsenal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce