Bendtner brød måltørke i Arsenal-sejr


Bendtner brød måltørke i Arsenal-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner scorede lørdag sit første Premier League-mål i godt fire måneder i Arsenal-sejr over Sunderland. Også Chelsea sejrede og rykker fra i toppen.

Efter mere end fire måneder uden scoringer i den engelske Premier League kom den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner lørdag igen på måltavlen for sin klub Arsenal. Det skete, da Bendtner og holdkammeraterne slog Sunderland med 2-0 hjemme på Emirates Stadium.

Efter en flot solopræstation af holdkammeraten Emmanuel Eboue skulle Bendtner blot sætte indersiden på bolden for at score til 1-0 i det tomme Sunderland-mål - og samtidig sætte en stopper for den lange periode med måltørke i den bedste engelske liga.

Bendtners seneste Premier League-scoring daterer sig helt tilbage til den 4. oktober sidste år.

Cesc Fabregas stod for den anden Arsenal-scoring på straffespark i dommerens overtid.

Med sejren kan Arsenal glæde sig over, at de rykker tættere på Manchester United, der indtager Premier Leagues andenplads. London-holdet er nu to point efter de forsvarende mestre, som lørdag løb ind i, hvad der skulle vise sig at blive et bekosteligt 1-3-nederlag på udebane mod Everton.

Nederlaget ikke blot betyder, at Arsenal nu puster United i nakken. Førerholdet Chelsea benyttede også sin kamp på udebane mod Wolverhampton til at lægge afstand til Alex Fergusons mandskab med en 2-0-sejr.

Didier Drogba scorede begge Chelseas mål i en kamp, hvor anfører John Terry var tilbage efter en miniferie beordret af træner Carlo Ancelotti. Ancelotti valgte at give Terry fri i sidste runde af Premier League oven på mediestormen på baggrund af Terrys utroskab.

Endelig vandt West Ham 3-0 på hjemmebane over Hull City.

Bendtner brød måltørke i Arsenal-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce