Bendtner: - Det er fedt at have penge


Bendtner: - Det er fedt at have penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner nyder sin millionløn. Den giver ham mulighed for at eje store biler, rejse og sikre sig selv og sin familie i fremtiden.

Mange sportsfolk bliver tavse, når talen falder på penge. Men den danske landsholdsstjerne Nicklas Bendtner er ikke bange for at indrømme, at "det er fedt at have penge." Han kan lide at rejse og lægger heller ikke skjul på, at han får udlevet en passion for biler.

- Jeg har da muligheden for at få nogle drengedrømme opfyldt med de mange penge, og der følger selvfølgelig en stor glæde ved at se de oplevelser og ved at eje nogle fede ting - som bilerne for eksempel. Men det er jo alt sammen bare en ramme for ens rigtige liv som menneske, for selv om pengene giver en stor frihed på nogle punkter - til at rejse for eksempel - er jeg sikker på, at jeg i mit liv ville være lige så lykkelig, hvis jeg ikke tjente de mange millioner, siger Bendtner til B.T.

Han fortæller, at han blandt andet bruger nogle af de mange penge på velgørenhed, og at dette betyder meget for ham. Derudover sætter han pris på, at han med min sin millionløn allerede nu kan sikre sin fremtid.

- Det er dejligt at have dem nu og her, men det vigtigste er, at jeg ved at investere dem kan sikre, at min familie kan nyde godt af pengene i fremtiden og få en økonomisk sikkerhed. Og så giver det også mig selv en frihed i livet den dag, hvor jeg må trække mig tilbage fra fodbolden, siger Bendtner.

Bendtner: - Det er fedt at have penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce