Bendtner: Armenien vil spille med oprejst pande


Bendtner: Armenien vil spille med oprejst pande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Armenien er en farlig modstander, fordi holdet ikke har noget at tabe i EM-kvalen, mener Nicklas Bendtner.

Armenien har kun høstet ét sølle point i seks kampe i EM-kvalifikationen, og derfor har bundholdet udspillet sin rolle i Danmarks gruppe.

Alligevel advarer Nicklas Bendtner om, at Armenien kan være en endnu farligere modstander, fordi holdet intet har at tabe i mandagens hjemmekamp mod Danmark.

- Jeg tror, Armenien vil spille mere med. De vil vise, at de kan gøre det bedre i denne kvalifikation. De ønsker ikke at ligge i bunden af puljen, de vil gerne slutte godt af.

- Jeg tror, det bliver en meget mere spændende kamp, hvor der komme til at blive mere plads end mod Albanien, siger Bendtner med henvisning til fredagens 0-0-kamp i Parken.

- Armenien vil gerne give noget, fordi de ikke har gjort det godt. Så de vil komme ud og spille med oprejst pande, for de har ikke noget at tabe. Det kan nogle gange være en god ting, forklarer han.

Danmark skal i de sidste to gruppekampe slås med Portugal og måske især Albanien om at ende på en af de to øverste pladser, som giver direkte adgang til EM i Frankrig næste år.

Mens Danmark kun mangler udekampene mod Armenien og Portugal, så har Albanien en kamp mere at spille - hjemmekampene mod Portugal og Serbien samt en udekamp mod Armenien.

- Albanien har nogle svære kampe tilbage, så det bliver ikke en nem opgave for dem. De mangler stadig at møde Portugal og Serbien, og det er to svære kampe.

- Vi vil altid selv helst være i kontrol, men nu er situationen, som den er. Og så må vi tage den derfra.

- Jeg ved ikke, om vi skal have seks point. Men det ville være det mest perfekte. Men jeg vil mene, at vi bør være sikre på andenpladsen med to sejre, vurderer Wolfsburg-angriberen.

Mens Danmark møder Armenien mandag klokken 18 dansk tid, så tager Albanien klokken 20.45 imod gruppens førerhold Portugal.

Bendtner: Armenien vil spille med oprejst pande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce