Belgisk dommer hjalp FC Barcelona mod Sporting Lissabon


Belgisk dommer hjalp FC Barcelona mod Sporting Lissabon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CFR Cluj fra Transylvanien og cyprioter stod for overras-kelserne på første aften i gruppe-spillet

Barcelona-Sporting 3-1, Champions League

FODBOLD: Den belgiske dommer Laurent Duhamel er sikkert en herlig fætter, men han stod ikke helt for presset på Camp Nou.

Han hjalp behændigt den katalonske stolthed og den nye - allerede pressede - træner Josip Guadiola til første sejr i Champions League.

Sporting Lissabon var i 1. halvleg kommet bagud mod værterne, da Rafael Marquez helt udækket fik lov at heade en hjørnesparksbold direkte i mål.

Barcelona og Lionel Messi viste da glimt af stor klasse, men var voldsomt harmløse foran buret, indtil vores belgiske ven pludselig mente, at en bleg Samuel Eto'o skulle dedikeres et straffespark, bare fordi han stødte ind i en af portugiserne, da han landede på sine fødder.

Eto'o sparkede selv bolden ind, og det var da ganske fortjent, men belgieren lavede i det hele taget mange mystiske tiltag til skade for den internationale dommerstands omdømme.

Barcelona blev så straffet for slasket opdækning ved en dødbold, som Tonel med det lange ben prikkede i mål godt et kvarter før tid.

Men i de sidste minutter tog Barcelona sig omsider sammen, og Xavi lukkede leddet til 3-1 på sin indbyrdes blinde forståelse med vidunderbarnet Iniesta.

De to kan finde hinanden klokken tre om natten på en mørklagt vej i den værste afkrog af Barcelona.

Selv om værterne vandt, sad man med et indtryk af et hold, der starter meget langsomt, og som måske mangler en alvorlig klassespiller i front til at honorere 4-3-3-systemets herligheder.

To Cluj-mål

Overraskelserne kom i Bremen, hvor det cypriotiske favorit-dræberhold Anorthosis fra Famagusta opnåede 0-0, og i Rom hvor det transylvanske mandskab CFR Cluj vandt 2-1.

Rumænerne var bagud 0-1 på Panuccis mål, men så scorede Juan Culio to gange og sensationen var perfekt.

Liverpool var også bagud i Marseille på Velodromen, hvor Cana bragte franskmændene i front.

Men så viste Steven Gerrard sig fra sin bedste side.

Først drejede han bolden i en flot bue over keeperen i det lange hjørne, og seks minutter efter omsatte han et straffespark til 2-1 til de røde fra Anfield - og sådan blev det.

Chelsea marcherer

Chelsea marcherer både nationalt og internationelt og sejrede let med 4-0 hjemme på Stamford Bridge over Girondins Bordeaux på mål af Lampard, Cole, Malouda og Anelka.

Atletico Madrid vandt lidt overraskende hele 3-0 i Eindhoven over Philips-fabrikkernes stolthed på scoringer af Agüero - to kasser - og portugiseren Maniche, der som bekendt er opkaldt efter Hvidovre-uhyret Michael Manniche, der i tidernes morgen var en stor mand i Benfica Lissabon.

Øvrige resultater:

Panathinaikos-Inter 0-2 og FC Basel-Shakhtar Donetsk 0-2.

Belgisk dommer hjalp FC Barcelona mod Sporting Lissabon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce