Begejstring over Schumachers comeback

Den syvdobbelte verdensmester Michael Schumacher vender efter tre års fravær tilbage til Formel 1 i 2010, hvor han skal køre for Mercedes.
Foto: LUCA BRUNO/AP

Begejstring over Schumachers comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formel 1-familien glæder sig til den syvdobbelte verdensmester Michael Schumachers comeback i 2010, hvor tyskeren tørner ud for Mercedes.

Michael Schumachers comeback til Formel 1 fra 2010-sæsonen efter tre års fravær er naturligvis et stort samtaleemne i motorsportens kongeklasse.

Den syvdobbelte verdensmesters tilbagevenden skaber glæde, selv om Schumacher har sagt, at han ikke kommer for at hygge sig, men for at vinde.

Tyskerens landsmand og kommende teamkammerat hos Mercedes, Nico Rosberg, glæder sig til at arbejde sammen med en legende.

- Det er fedt, at Michael vender tilbage til Formel 1 og bliver min holdkammerat. Det bliver en stor udfordring for mig at skulle køre mod en af de aller bedste i historien. Hans comeback er ikke bare godt for Mercedes, men for hele vores sport og fansene, siger Rosberg, mens en anden tysker, viceverdensmester Sebastian Vettel fra Red Bull-holdet, siger:

- Jeg håber, han er fit, men det regner jeg med, at han er, da han allerede ved, hvordan han skal forberede sig. Men ligesom i 2009 bliver det tæt i 2010, og vi er klar til kampen.

De medier, som dækker sporten tæt, kan ikke få armene ned efter nyheden om Schumachers comeback. Den tyske tv-station RTL holder sig ikke tilbage i vurderingen af comebacket.

- Dette comeback har historiske dimensioner og gør 2010 til en magisk Formel 1-sæson, fortæller RTL's sportschef, Manfred Loppe.

Hos Ferrari, som Schumacher vandt fem VM-titler med, og som han senest har været rådgiver for, er man dog ikke så begejstret for tyskerens beslutning om at køre for Mercedes.

- Hans beslutning skuffer mig, men vi forbliver venner. Nu er han en konkurrent som alle andre, og vi går efter at slå ham, men vi ønsker ham også held og lykke, siger Ferrari-præsident Luca di Montezemolo.

Begejstring over Schumachers comeback

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce