Begejstret GOG-træner: Line bliver endnu bedre

Line Jørgensen har et voldsomt skud for en 18-årig, og det er en af forklaringerne på, at stortalentet er så omtalt i øjeblikket.
Foto: polfoto

Begejstret GOG-træner: Line bliver endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Sahlholdt sikker på, at Danmark vinder komfortabel sejr i skæbnekamp mod Tyrkiet i morgen

HÅNDBOLD: Er der én, der sidder klistret til tv-skærmen i morgen aften, når det danske kvindelandshold spiller sit andet EM-kvalifikationsopgør mod Tyrkiet, er det GOG-træner Kenneth Sahlholdt. Sahlholdt har nemlig tre nøglespillere på det hold, der i søndags tabte 24-25 i Ankara - og som i morgen aften skal vinde med mindst to mål i NRGI Arena i Århus for at komme til EM i Makedonien til december.

Selv om Danmark altså tabte i Tyrkiet, kunne Kenneth Sahlholdt notere sig godkendte præstationer af veteranen Kamilla Kristensen og af fløjen Maibritt Kviesgaard (i anden halvleg) - mens den kommende GOG'er, 18-årige Line Jørgensen, fik et direkte gennembrud med hele syv scoringer.

- At det netop skulle blive i søndags, at Line slog så kontant igennem i en betydende landskamp, betragter jeg egentlig som en tilfældighed. I GOG har vi hele tiden kendt Lines fantastiske potentiale, så hendes optræden i søndags kommer ikke som nogen overraskelse for os, lyder det fra Kenneth Sahlholdt, der tilføjer:

- Men Line bliver endnu bedre. Hun skal i bedre fysisk form - og i det hele taget modnes i ligaen. Der er stor forskel på at spille i 1. division og i verdens bedste håndboldliga.

Line Jørgensen kommer fra 1. divisionsklubben BK Ydun.

Under pres

Kenneth Sahlholdt er sikker på, at Danmark vinder en komfortabel sejr i Århus i morgen. Han siger:

- Jeg er sikker på, at Danmark spiller den tak hurtigere i morgen, som vil sætte fut i angrebsspillet - og så skal der gang i kontraspillet og i bedre opdækning.

Landstræner Jan Pytlick føler sig også sikker på dansk sejr i morgen - og også med de mindst to mål, som vil sikre kvalifikation til EM.

- Vi skal have respekt for tyrkerne, men når det så er sagt, så er jeg sikker på, at vi gør det de 10-15 procent bedre i Århus end i Ankara, som vil gøre forskellen.

På et pressemøde i Århus i går op til kampen ville landstræneren slet ikke gøre konsekvenserne af en eventuel misset kvalifikation til et emne.

- Vi kommer til EM, fastslog Jan Pytlick således.

Landstræneren erkendte dog, at truppen har sat sig selv under pres ved før kampen i Ankara at erklære, at målet var at vinde begge kampe.

- Men nogle gange skal man altså kunne tåle at lægge sig selv under pres. Og vi kunne have vundet i Ankara, men spillerne var blandt andet under et fantastisk pres fra de højtråbende tyrkiske tilskuere. Det blivere en helt anden kamp i NRGi Arena, hvor vi har rigtig god opbakning og mange gode minder, fastslår Jan Pytlick.

Kamilla Kristensen erkender, at der er en vis nervøsitet før skæbnekampen blandt spillerne. Men som hun siger:

- Det skal der også være før sådan en kamp.

Kviesgaard kom igen

GOG-fløjen Maibritt Kviesgaard fik meget spilletid i den første kamp mod Tyrkiet. Hun havde flere missere i første halvleg men fik løftet sin præstation i anden halvleg med varierede scoringer fra spidse vinkler. Kviesgaard har haft en vanskelig sæson i GOG - med meget svingende præstationer.

- Jeg noterer med tilfredshed, at Maibritt formåede at komme flot igen i 2. halvleg. At hun fik rejst sig fra en halvskidt start. Det lover godt for hendes indsats i ligaen, siger Kenneth Sahlholdt.

Kamilla Kristensen blev mest brugt i forsvaret i den første kvalifikationskamp, og hun fik kun scoret et enkelt mål i Ankara.

- Men det betyder ikke, at jeg ikke kunne finde på at bruge Kamilla mere i angrebet i Århus, fastslår Jan Pytlick, der først efter dagens træning udtager den endelige trup blandt de 20 spillere, som er indkvarteret på Hotel Scandic i Århus.

Begejstret GOG-træner: Line bliver endnu bedre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce