Bech vil ikke snakke om fyring


Bech vil ikke snakke om fyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg-træner Troels Bech ærgrede sig over endnu en kamp i SAS Ligaen uden sejr, men han bliver ved at tro på opbakning fra ledelsen i Esbjerg.

I fodboldverdenen er der ikke lang vej fra succes til fiasko, men selv om Esbjerg til tider spiller fremragende fodbold, så er klubben efter mandagens 1-2-nederlag til Brøndby fortsat uden sejr i otte kampe i SAS Ligaen.

Esbjerg-træner Troels Bech er under pres og kom hurtigt i defensiven på spørgsmålet om, hvor lang snoren er i Esbjerg.

- Det er et ualmindeligt vovet spørgsmål at bede mig om at forholde mig til, om jeg ikke snart skulle fyres. Hvad havde du regnet med? Det ved trænere sgu da ikke noget om. Men der er super god opbakning. Vi arbejder sammen om det, og det synes jeg også kan ses på den indsats, der leveres i dag, siger Troels Bech.

Indtil videre har Esbjerg på sidstepladsen kun hentet 3 point ud 24 mulige, men Bech tror fuldt og fast på, at det snart vender.

- Jeg tror, jeg er dårligere udstyret end du eller nogle af dine kolleger med sansen for at drage konklusioner på en kamp. For jeg ved da ikke, hvordan det går i efteråret. Men jeg ved, at hvis vi leverer den indsats, som vi gjorde mod Brøndby og også hovedparten af de andre kampe, så får vi mange point. Vi har været tæt på i stort set alle vores kampe, og det kan man ikke holde nede, fastholder Troels Bech.

Bech vil ikke snakke om fyring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce