Bayern-træner: Jeg behøver ikke råd fra Guardiola


Bayern-træner: Jeg behøver ikke råd fra Guardiola

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jupp Heynckes reagerede, da han blev spurgt, om han vil konsultere sin efterfølger før kampene mod Barcelona.

Bayern Münchens cheftræner, Jupp Heynckes, har ikke tænkt sig at søge råd hos sin efterfølger, Josep Guardiola, inden den tyske storklub tørner sammen med FC Barcelona i gigantmødet i semifinalerne af Champions League.

Det var ellers blandt emnerne, da Bayern München fredag holdt pressemøde efter lodtrækningen, om Bayern vil forsøge at hente insiderviden om Barcelona fra Guardiola.

- Vær venlig at respektere mit arbejde, sagde Jupp Heynckes med et vredt blik ifølge fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

- Jeg har endnu aldrig kontaktet nogen for at få oplysninger. Jeg har ikke brug for nogen for at kunne studere modstandere, sagde den 67-årige træner.

Josep Guardiola, som skal træne Bayern München fra den kommende sæson, var fra 2008-2012 cheftræner for FC Barcelona, som han førte til et hav af titler.

Før det var spanieren spiller og træner for Barcelonas B-hold.

Situationen er delikat, fordi Bayern München afskiber Jupp Heynckes for at få plads til netop Guardiola, som var på ønskelisten hos stort set alle de storklubber, der overvejede at skifte træner.

Jupp Heynckes har selv været træner i spansk fodbold hos Athletic Bilbao, Tenerife og Real Madrid.

Bayern Münchens bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, forsøgte på pressemødet at nedtone den potentielle konflikt.

- Han (Guardiola) råder måske over insiderviden. Men vi har også en insider på vores trænerbænk. Ingen tysker forstår sig bedre på spansk fodbold end Jupp Heynckes, sagde Rummenigge.

Bayern-træner: Jeg behøver ikke råd fra Guardiola

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce