Bayern til grin mod Werder


Bayern til grin mod Werder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Werder Bremen gæstede lørdag Bayern München og rejste hjem med en sejr på 5-2 fra Allianz Arena, hvor Bayern var ubesejret i hele sidste sæson.

Werder Bremen var efter en skidt indledning på sæsonen ikke spået de store chancer i lørdagens udekamp mod mægtige Bayern München. Men nordtyskerne uden en skadet Daniel Jensen gjorde alle forudsigelser til skamme med en forrygende 5-2-sejr over de regerende mestre.

Efter en halv time kunne de 69.000 tilskuere på Allianz Arena se Werder Bremen begynde ydmygelsen, da svenske Markus Rosenberg fandt et hul i Bayerns midterforsvar og sendte bolden i mål til 1-0. Inden Rosenberg efter 67 minutter gjorde det til 5-0 havde Naldo, Mesut Özil og Claudio Pizarro også haft bolden over målstregen.

Selv om Tim Borowski, der i sommerpausen skiftede fra Bremen til München, fik reduceret til både 1-5 og 2-5, så afhjalp det næppe størrelsen på den skideballe, som træner Jürgen Klinsmann var i sin ret til at uddele efter slutfløjt.

Humøret var sikkert bedre hos Jonas Kamper og Dennis Sørensen, der begge kom på måltavlen for henholdsvis Arminia Bielefeld og Energie Cottbus. Kamper scorede direkte på frispark i 2-0-sejren hjemme over FC Köln, mens Sørensen stod for Cottbus' første mål i sæsonen i 1-1-kampen hjemme mod Bochum.

Schalke topper Bundesligaen med 11 point, efter at holdet hjemme på Veltins Arena besejrede Eintracht Frankfurt med 1-0.

Bayern til grin mod Werder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce