Bayern og Dortmund får perfekt CL-generalprøve


Bayern og Dortmund får perfekt CL-generalprøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De tyske Champions League-semifinalister vandt begge som optakt til storkampene mod Real Madrid og Barcelona.

Både Borussia Dortmund og Bayern München fik en vellykket optakt til næste uges Champions League-semifinaler, da de lørdag sejrede i Bundesligaen.

De endnu regerende tyske mestre, Borussia Dortmund, vandt 2-0 hjemme over Mainz, mens Bayern München i vanlig overbevisende stil nedsablede Hannover 96 med 6-1 på udebane.

Niki Zimling og Bo Svensson var begge med i Mainz' startopstilling til udekampen mod Borussia Dortmund, som på onsdag tager imod spanske Real Madrid.

Og det gik galt fra første minut, hvor hjemmeholdet kom foran.

Mainz-målmanden Christian Wetklo kom helt skævt ud til en fremlægning, og Marco Reus kunne let sparke nedfaldet i mål til 1-0.

Så kunne man jo tro, at Dortmund ville rulle sig helt ud, som da holdet i sidste uge nedlagde Greuther Fürth 6-1 på udebane. Det skete bare ikke.

Jovist, der var chancer til hjemmeholdet i kampen, men også en vis nervøsitet, som da Mats Hummels kort før pausen var i gråzonen til et rødt kort, da han nedlagde Mainz-spilleren Shawn Parker i løb mod mål.

Hummels slap med et gult.

I anden halvleg havde Dortmund mange muligheder for at lukke kampen, og det må have bekymret træner Jürgen Klopp en lille smule, at chanceudnyttelsen ikke var bedre.

Marco Reus havde en afbrænder over mål fra tæt hold, som næppe er anbefalelsesværdig, hvis Dortmund skal lykkes med at besejre Real Madrid over to kampe.

Først tre minutter før tid fik Bundesligaens topscorer, Robert Lewandowski, afgjort kampen definitivt, da han tæt på mål sendte sin 23. ligascoring i sæsonen i nettet.

Anderledes suveræn var Bayern München, som tirsdag tager imod spanske FC Barcelona i Champions League-semifinalerne.

De nykårede tyske mestre havde mere eller mindre vundet efter de første 45 minutter af udekampen mod Hannover 96.

På det tidspunkt førte sydtyskerne 3-0 efter et selvmål af Hannovers Lars Stindl samt scoringer af Franck Ribéry og Mario Gómez.

I anden halvleg scorede Mario Gómez endnu en gang, og Claudio Pizarro føjede yderligere to scoringer til i 6-1-sejren.

Indimellem reducerede Andre Hoffmann til 1-5 for Hannover 96.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen, da Hoffenheim tabte 0-5 ude til Bayer Leverkusen og kom et skridt nærmere nedrykning.

Hoffenheim er næstsidst i Bundesligaen med 24 point og har tre point op til Augsburg, der i øjeblikket ligger til at skulle spille playoff-kampe om at undgå nedrykning.

Ken Ilsø indledte på bænken, men fik de sidste fire minutter som indskifter, da Fortuna Düsseldorf tabte 1-2 ude til Hamburger.

Bayern og Dortmund får perfekt CL-generalprøve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce