Bayern München-reserver var Freiburg overlegne


Bayern München-reserver var Freiburg overlegne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bayern Münchens reserver var overlegne, men vandt kun med et enkelt mål over Bundesligaens femteplads.

De har en skræmmende trup i Bayern München.

Selv om træner Jupp Heynckes lørdag eftermiddag havde valgt at stille med 10 nye spillere i forhold til Champions League-sejren over FC Barcelona, var holdet nemlig overlegne i forhold til Freiburg.

Et hold, som ligger nummer fem i Bundesligaen.

Reserverne havde bolden mest og trillede den rundt og rundt om en af overraskelserne i denne sæsons Bundesliga, Freiburg. Dog havde de også svært ved at komme frem til de helt store chancer, og sejren endte kun på 1-0.

Kampens mest iøjnefaldende spiller var hjemmeholdets Xherdan Shaqiri, som med hurtige temposkift og besnærende driblinger gjorde det svært for gæsterne.

Og så blev den 21-årige schweizer også noteret for kampens enlige mål. På et frispark fra højre side sendte han bolden hårdt ind foran mål, hvor hjemmeholdets Emre Can kom hoppende højest - men altså ikke rørte bolden ifølge de officielle kilder.

I Wolfsburg vandt Simon Kjærs hold med 3-1 over Borussia Mönchengladbach. Sejren kom i land uden danskeren, der ikke er kommet sig helt efter den lyskeskade, han pådrog sig i sidste runde.

Med sejren kravler Wolfsburg tættere på pladserne til Europa League, mens Borussia Mönchengladbach tabte vigtige point i dysten om samme pladser.

I Stuttgart blev den danske landsholdsspiller William Kvist placeret på bænken og fik lov til at sidde der under hele kampen, som endte med et bittert 0-3-nederlag til Augsburg.

Den tabte kamp er ikke helt uproblematisk for Stuttgart, der ikke er matematisk sikre på at redde en sæson mere i Bundesligaen.

Til gengæld var de tre point ufatteligt vigtige for Augsburg, der dermed kravler over nedrykningsstregen. Leverkusen vandt 1-0 over Werder Bremen, mens Hoffenheim med Jannik Vestergaard hev en 2-1-sejr hjem over Nürnberg.

Borussia Dortmund vandt en 2-1-udesejr over Fortuna Düsseldorf.

Bayern München-reserver var Freiburg overlegne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce