Svendborg Rabbits har Antonio Porta tilbage, men må til gengæld undvære den nye amerikaner Stefan Bonneau i onsdagens udekamp mod Hørsholm.

Basketball: Det er statistisk Basketligaens to bedste forsvar, der står over for hinanden onsdag aften i Hørsholm Hallen. Svendborg Rabbits er det hold, der bliver scoret færrest point imod, 75,5 point i snit pr. kamp, mens Hørsholm er det næstbedste på den konto med 77,2 point imod pr. kamp.

- Hørsholm har et stærkt forsvar med fysisk stærke spillere, og de er gode til at trække tempoet ud af kampen, siger Svendborg Rabbits' træner, Arnar Gudjonsson.

Men Svendborg Rabbits er i denne sæson også gode til at holde modstanderne på en lav score.

- Et godt forsvar er vores identitet. Det var i hvert fald ikke vores angreb, vi slog Horsens på i torsdags, siger Arnar Gudjonsson.

Sejren på 69-68 over topholdet Horsens IC var en appelsin i turbanen for Rabbits, der var det kun andet hold i denne sæson, der har slået mestrene. Det første var pudsigt nok Hørsholm, der slog Horsens 74-64 i starten af december.

Men Rabbits har vundet sæsonens to første indbyrdes opgør mod Hørsholm, hjemme i oktober og ude i november. Rabbits har på tredjepladsen 20 point for 17 kampe, mens Hørsholm på femtepladsen har 14 point for 14 kampe.

Til onsdagens kamp har Svendborg Rabbits atter Antonio Porta med. Den argentinske guard sad ude i sejren over Horsens. Til gengæld må Rabbits undvære den amerikanske guard Stefan Bonneau, der gik ud med ondt i knæet i sidste periode af kampen mod Horsens.

- Det er en lille knæskade, og kampen mod Hørsholm bliver formentlig den eneste, han skal sidde ude i, siger Arnar Gudjonsson.

Efter kampen mod Hørsholm er der længe til næste match for Rabbits, der først skal spille igen 27. januar ude mod Stevnsgade.

 

  • Hounsgaard_Hardy_(2015)_12

    Af:

    Journalist på Sport Fyn, sportsredaktionen for Fyens Stiftstidende, Fyns Amts Avis og fyens.dk. Tidligere har jeg arbejdet som sportsredaktør på Fyns Amts Avis og som journalist på Tipsbladet. Jeg skriver blandt andet om ishockey, basketball og fodbold. Bor i Svendborg med min hustru.