Basketligaen: Svendborg Rabbits i forsmag på kvartfinale

Den amerikanske forward Michael Moore bliver en af nøglespillerne for Svendborg Rabbits i mandagens tv-kamp ude mod Næstved. Foto: Katrine Becher Damkjær

Basketligaen: Svendborg Rabbits i forsmag på kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits gæster Næstved i tv-kamp som forsmag på, hvad der formentlig venter i kvartfinalerne.

Basketball: Svendborg Rabbits har endnu tre kampe tilbage i Basketligaens grundspil, men uanset resultaterne står det klart, at Rabbits slutter på sjettepladsen. Dermed bliver det kvartfinaler mod ligaens nummer tre, og det bliver med al sandsynlighed mandagens modstander, Næstved.

Næstved skal blot vinde en af holdets tre sidste kampe for at få tredjepladsen, og Næstved mangler foruden Rabbits at møde Wolfpack ude og Bakken Bears hjemme. Nummer fire Hørsholm, der ligesom Næstved har 22 point men er dårligere indbyrdes, mangler kun én kamp hjemme mod Stevnsgade. Dermed bliver det formentlig Hørsholm-Randers i kvartfinalerne.

- Jeg vil hellere møde Næstved end Hørsholm og Randers i en kvartfinale. Næstved står bedre til os som hold, og så har vi en god historik mod Næstved i slutspillet. Sidste år kom vi også som undertippet til slutspillet og vandt 3-0 i kvartfinaleserien over Næstved, siger Troels Mortensen, direktør i Svendborg Rabbits.

En sejr til hver

De to hold har mødtes to gange tidligere i sæsonen, og begge gange er det endt med hjemmesejr. Næstved vandt 83-60 i sæsonstarten, hvor de mange nye Rabbits-spillere ikke var ordentligt spillet sammen som et hold.

Til gengæld vandt Rabbits i december 83-81 over Næstved efter overtid i en kamp, hvor der stod 72-72 efter ordinær tid.

I onsdags tabte Rabbits 78-109 hjemme til Bakken Bears i en kamp, hvor Rabbits var overmatchet mod ligaens bedste hold. Rabbits havde dog en hæderlig straffekast-statistik med 81 procents udnyttelse, hvilket er klart bedre end de 73 procent, holdet stod noteret for inden kampen.

Desuden fik Michael Moore efter nogle sløje kampe vist sin klasse med 21 point. De to andre amerikanere, Terrell Harris og Demonte Flannigan, leverede også varen med henholdsvis 20 og 17 point mod Bakken Bears.

Næstved tabte blot 80-88 til Bakken Bears for en lille måned siden, og i de to seneste kampe har Næstved besejret de to bundhold Wolfpack og Stevnsgade.

Den største profil hos Næstved er den to meter høje amerikanske forward Kazembe Abif, der snitter 16 point pr. kamp.

Næstved-Svendborg Rabbits

TV2 Sport mandag kl. 18.15

Basketligaen: Svendborg Rabbits i forsmag på kvartfinale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce