Baskethold forstærkes: Ny amerikaner til Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits, her i kamp mod Wolfpack, forstærkes med en ny stor og fysisk stærk amerikaner. Foto: Michael Bager

Baskethold forstærkes: Ny amerikaner til Svendborg Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

203 cm høje Demonte Flannigan bliver den tredje amerikanske spiller hos Svendborg Rabbits, hvor han skal bidrage med sin fysik i spillet under kurven.

Basketball: Svendborg Rabbits er i fuld gang med at tage forskud på julens glæder. For anden dag i træk har den sydfynske basketligaklub sikret sig en ny udenlandsk spiller. Efter mandagens tilgang af italienske Simone Lucarelli har Svendborg Rabbits tirsdag meddelt, at klubben har skrevet kontrakt med den 203 cm høje amerikaner Demonte Flannigan for resten af sæsonen.

Den 22-årige forward bliver den tredje amerikaner på holdet, hvor profilerne Terrell Harris og Michael Moore har været markante Rabbits-topscorere i sæsonens første måneder.

Demonte Flannigan er hentet til Sydfyn for at få mere fysik under kurven, hvor den 215 cm høje landsholdsspiller Jacob Enevold Jensen i den seneste ligakamp, overtidssejren mod Næstved, blev skadet.

- Set i lyset af at den skade, som Jacob Enevold Jensen pådrog sig i sidste kamp, desværre har vist sig at være mere omfangsrig end først forventet, har vi valgt at forstærke os med mere fysik på holdet, siger Rabbits-direktør Troels Mortensen i en pressemeddelelse.

Med en kropsvægt på 112 kg er der en god fysisk hos Demonte Flannigan, der betegnes som en god rebounder og en fornuftig skytte med et godt touch på bolden.

- Han er en meget stærk, fysisk og atletisk power forward. Han kan spille alle de tre store positioner på banen og vil indgå i rotationen på disse positioner, siger Troels Mortensen.

Fra London til Svendborg

Demonte Flannigan begyndte sæsonen i England, hvor han spillede for London Lions. Her var han holdets mest reboundende og mest scorende spiller med 6,5 rebounds og 14,6 point pr. kamp. Parterne kunne ifølge pressemeddelelsen fra Svendborg Rabbits ikke blive enige om forholdene og valgte derfor ganske fredeligt at gå hver til sit.

Inden turen gik til England spillede Demonte Flannigan fire år på college for Cleveland State University i NCAA Division 1.

Derudover har han været en del af det amerikanske U16-landshold og deltaget ved U18-VM i FIBA's turnering i street basketball.

- Demonte Flannigan havde flere spændende kontrakttilbud liggende, blandt andet fra den stærke finske liga og fra Portugal, men valget faldt på Sydfyn, da både Demonte og hans agent mente, at vi har en meget godt setup og er et sted, hvor han kan udvikle sig endnu endnu mere, inden de større ligaer kalder, siger Troels Mortensen, der forventer, at Demonte Flannigans spilletilladelse er på plads i midten af januar.

Så han er næppe med i Svendborg Rabbits' næste ligakamp hjemme mod Stevnsgade 27. december.

Baskethold forstærkes: Ny amerikaner til Svendborg Rabbits

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce