Basketballklubben Sisu tættere på redning


Basketballklubben Sisu tættere på redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler fortsat nogle afgørende kroner i klubkassen, før basketballklubben Sisu overlever. Men bestyrelsesformand Lars Halgreen er fortrøstningsfuld.

Danmarks ældste basketballklub, Sisu, er kommet et godt stykke nærmere en redning, og klubben ser nu ud til at undgå en truende konkurs. Klubben har på under en måned samlet 800.000 kroner ind, men mangler fortsat 200.000, før redningen er en realitet.

- Der er gjort en fantastisk indsats, og vi er nu kommet næsten i mål, så det vil være ubærligt, hvis vi ikke kan få de sidste penge i kassen, så vi kan overleve, siger bestyrelsesformand Lars Halgreen.

For to år siden valgte klubben at satse kommercielt og samle herrernes og damernes elitehold i et samlet selskab ved navn Sisu Cph. Men i bagklogskabens lys var det et skidt tidspunkt at gøre det.

- Det har sand for dyden været en noget hård tid at gå ind i noget kommercielt på grund af den økonomiske afmatning. Det har været svært at skaffe sponsorer, og det er grunden til, at vi nu skal have de penge i hus, så vi ved, om vi kan gennemføre sæsonen eller ej, siger Lars Halgreen.

De sidste 200.000 kroner skal helst i kassen senest mandag, for ellers kan konsekvensen blive en konkurs. Alle investorer vil få deres penge tilbage, hvis det ikke lykkes at rejse de sidste penge.

- Vi kan ikke komme og bede folk om penge, og så når man har fået deres penge, har man alligevel ikke nok benzin på tanken til at komme over målstregen. Så ville jeg føle, at jeg har svigtet folks tillid, forklarer bestyrelsesformanden.

Sisus herrer og damer spiller begge med i toppen af de bedste danske basketballrækker, og det håber klubben at blive ved med.

- Men hvis det lykkes at redde os, så må vi næste sæson sætte tæring efter næring, fastslår Lars Halgreen.

Basketballklubben Sisu tættere på redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce