Basketball: Svendborg Rabbits jagter forstærkning

Svendborg Rabbits' Sebastian Åris i aktion i den seneste hjemmekamp mod Bakken Bears. Den 22-årige landsholdsguard var ude med en skade i lørdagens kamp i Hørsholm og er tvivlsom til onsdagens hjemmekamp mod Næstved. Foto: Yilmaz Polat

Basketball: Svendborg Rabbits jagter forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits er på udkig efter en udenlandsk forstærkning. Onsdag aften håber Rabbits-direktøren på en sejr hjemme over Næstved.

Basketball: Det er blot blevet til tre sejre i de første ni kampe i Basketligaen for Svendborg Rabbits, der onsdag aften spiller den sidste kamp inden jul, når Næstved kommer til den sydfynske kaninhule.

- Vi trænger til en sejr. Det vil være rart med en julegave, men det bliver en svær kamp, da Næstved er kommet i gang og senest slog Randers ude, siger Troels Mortensen, direktør for Svendborg Rabbits.

I øjeblikket har Svendborg Rabbits kun to amerikanere i truppen, Michael Moore og Terrell Harris, men da hvert hold må have tre ikke-EU-spillere på banen, er Rabbits på udkig efter endnu en udlænding til at forstærke truppen.

- Vi har mange bolde i luften lige nu, og vi håber, at én af dem falder ned i kurven til os. Jeg tør ikke love, hvornår han kommer, men jeg tør godt love, at der kommer en forstærkning inden transferdeadline 10. januar. Vi leder efter en allround-spiller, der kan spille flere positioner, siger Troels Mortensen.

Forstærkningen er ikke et udslag af den resultatmæssige lidt halvsløje sæsonstart, hvor Rabbits lige nu indtager sjettepladsen.

- Det har hele tiden været planen, at vi skulle hente en spiller mere til at forstærke truppen, siger Rabbits-direktøren.

I lørdags tabte Rabbits uden de skadede Sebastian Åris og Claus Magaard 82-94 ude til Hørsholm. Landsholdsguard Sebastian Åris er også stærkt tvivlsom til onsdagens kamp med en forstrækning i baglåret, mens Claus Magaard formentlig er klar igen.

Onsdagens modstander fra Sydsjælland er på tredjepladsen med seks sejre i ti kampe. Næstved har mødt Randers to gange i sidste uge, hvor det blev til nederlag hjemme 91-107 men til gengæld sejr 81-78 i Randers tre dage senere. Her blev den to meter høje amerikanske forward Kazembe Abif topscorer med 19 point. En anden af Næstved-profilerne er den hurtige guard Troy Franklin, der normalt er god for rundt regnet 20 point pr. kamp.

Næstved vandt i starten af sæsonen 83-60 hjemme over Svendborg Rabbits, som jagter revanche onsdag aften på hjemmebane med kampstart klokken 19.00.

Basketball: Svendborg Rabbits jagter forstærkning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce