Basketball: Svendborg Rabbits blæst omkuld i Aarhus

Tilbagevendte Thomas Lærke i den hvide Bakken Bears-trøje dækker op over for Svendborg Rabbits' Mathias Kelly i nytårskampen i Vejlby-Risskov Hallen. Foto: Jens Thaysen

Basketball: Svendborg Rabbits blæst omkuld i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears vandt en klar sejr over Svendborg Rabbits, der tabte 18-0 i første halvdel af sidste periode.

Basketball: Svendborg Rabbits var kun med i nytårskampen mod Bakken Bears i første periode. Mesterholdet fra Aarhus rejste sig hurtigt efter torsdagens nederlag til Næstved og vandt i Vejlby-Risskov Hallen en klar sejr på 96-69 over Svendborg Rabbits.

Rabbits kom godt fra start og førte 12-8 midtvejs i første periode. Men Bakken fik hurtigt hentet det beskedne forspring, og stillingen var 17-17 efter de første 10 minutter.

I anden periode begyndte det rutinerede mesterhold at trække fra. Den brede Bakken-trup scorede heftigt i de første minutter, og midtvejs i anden periode førte hjemmeholdet 40-25. Ved halvlegspausen førte Bakken 52-36 efter at have vundet anden periode 35-19.

Forspringet blev udbygget yderligere efter halvlegspausen, og efter tredje periode førte Bakken 72-52.

I sidste periode blev Rabbits blæst ud i Aarhus-bugten. Bakken lavede et run på 18-0 og bragte sig foran 90-52 efter de første fem minutter af perioden. Claus Magaard fik sat en lille prop i hullet med en treer til 90-55, den første Rabbits-scoring i fjerde periode.

Selv om Rabbits fik pyntet lidt til sidst, kunne Bakken trække sig tilbage til nytårsfestlighederne med en sejr på 96-69.

Jeffrey Crockett blev topscorer for Bakken med 19 point. Thomas Lærke, der spillede sin første hjemmekamp efter sin hjemkomst fra Finland, scorede 14 point.

Hos Rabbits var Terrell Harris topscorer med 18 point. Harding Nana scorede 17 point og tog 14 rebounds. Mikkel Plannthin scorede ni point.

Svendborg Rabbits, der er på en delt femteplads med Randers Cimbria med 10 point, har kun to kampe i januar, begge mod Randers, som er det eneste hold, Rabbits endnu ikke har mødt i denne sæson. På torsdag skal Rabbits til Randers, og 17. januar kommer Randers til Svendborg.

Basketball: Svendborg Rabbits blæst omkuld i Aarhus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce