Basketball: Sårede kaniner mod travle bjørne

Svendborg Rabbits' Zach Charles sender bolden forbi Bakken Bears' Darko Jukic i de to holds første møde i denne sæson i Svendborg, hvor Bakken vandt 100-70. Foto: Katrine Becher Damkjær

Basketball: Sårede kaniner mod travle bjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svendborg Rabbits skal efter to nederlag i træk på en svær opgave ude mod mesterholdet Bakken Bears, der spiller den tredje kamp på fem dage.

Basketball: Anfører Mikkel Plannthin erkendte det efter nederlaget på 69-72 hjemme til Randers Cimbria i onsdags: Svendborg Rabbits er nede i en bølgedal. Det er blevet til nederlag i de to seneste kampe, hvor spillet heller ikke har været prangende. I pokalfinalen mod Horsens IC forrige lørdag tabte Rabbits med 35 point, og spillet var heller ikke særlig godt i onsdags mod Randers.

Søndag klokken 14.00 venter en nærmest uoverstigelig opgave i Vejlby-Risskov Hallen mod det suveræne tophold og forsvarende mesterhold Bakken Bears, der har fejet næsten al modstand til side i den hjemlige liga samtidig med imponerende resultater i Europa Cuppen.

Bakken Bears er klar til ottendedelsfinalerne i Europa Cuppen, hvor holdet skal møde israelske Ironi Ness Ziona over to kampe 6. og 13. marts.

I onsdags tabte Bakken hjemme 124-125 efter overtid til russiske Avtodor Saratov i kampen om gruppens førsteplads, men Bakken er alligevel videre fra gruppespillet.

Blot to døgn senere spillede Bakken Bears topkamp i Basketligaen ude mod Horsens IC, og trods Horsens-føring på 59-49 ved pausen vandt Bakken 101-94.

Nu venter den tredje kamp på fem dage for Bakken Bears, og bjørnenes mentale og fysiske træthed efter det hårde program kan være det halmstrå, som Rabbits-spillerne kan klynge sig til i håbet om at skabe en overrraskelse.

Den 206 cm høje forward Ryan Martin udgik af fredagens kamp og er formentlig ikke med søndag, melder Bakken Bears' hjemmeside.

Tobin Carberry med 29 point og Darko Jukic med 27 point var de store profiler hos Bakken i fredagens sejr over Horsens, og den sejr har så godt som sikret Bakken førstepladsen i grundspillet. Bakken er nu otte point foran Horsens og er bedst indbyrdes. Horsens har to point ned til Svendborg Rabbits, der ligger på tredjepladsen.

Sæsonens to første indbyrdes opgør har Bakken Bears vundet, begge gange i Svendborg, men den seneste kamp lige efter nytår tabte Rabbits kun 78-81. De to hold mødes igen 28. februar i Aarhus. Forinden har Rabbits en hjemmekamp på onsdag mod Bakkens farmerhold fra B-ligaen, EBAA.

Basketball: Sårede kaniner mod travle bjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce