Bartram er nu i Næsbys trøje

Mads Bartram har fået ny arbejdsgiver.arkivfoto Yilmaz polat
Foto: Arkivfoto: Yilmaz Polat

Bartram er nu i Næsbys trøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Otterup vandt sidste testmatch 3-1

FODBOLD: FC Fyn stoppede samarbejdet med Mads Bartram efter foråret.

Nu Næsby Boldklub åbenbart engageret Bartram, for i hvert fald var den fysisk stærke herre med i den sidste testmatch inden premieren. Dermed fuldender Bartram stort set rundturen til samtlige Odense-divisionsklubber.

Næsby tabte dog 1-3 hos naboen Otterup, der har samlet et ganske navnestærkt DS-mandskab.

-Mads har stadig lidt problemet med bentøjet, så han spillede kun en halvleg, og han skal lige op i omdrejninger, sagde holdleder Dennis Wikkelsøe.

Næsby har også hentet forsvareren Casper Kruse.

Lige nu døjer Næsby med nogle skader og manglende kræfter hos de spillere, som lige er vendt hjem fra ferie. Eksempelvis har Chris Hansen brækket næsen, men pønser på at spille med maske i sæsonpremieren på lørdag hos Aarhus Fremad, der er nedrykker fra 1. division.

Største spørgsmålstegn er ved midterforsvarer Kristoffer Nielsen, hvis kæreste skal uddanne sig i Århus, melder Næsbys holdleder.

- Vores nye træner Henrik Lehm er ved at indøve en anden spilleform med mere vægt på boldbesiddelse, og det kræver lidt omstilling, men ros til Otterup, der i blandt andre Ken Ragus og Jesper Bengtsson har nogle gode profiler, sagde Dennis Wikkelsøe fra den klub, der ofte har været en langsom starter i 2. division.

Bartram er nu i Næsbys trøje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce