Barcelona uddelte klø til Santander


Barcelona uddelte klø til Santander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uden at spille sig ud satte Barcelona lørdag Santander på plads med en 4-0-sejr. Dermed fik spanierne en fin optakt til tirsdagens 1/8-finale i Champions League

Spænding var der ikke meget af, da Santander lørdag aften gæstede FC Barcelona i den spanske Primera Division. Uden problemer vandt mestrene fra Barcelona 4-0 efter en 3-0-føring ved pausen.

På tirsdag venter tyske VfB Stuttgart i 1/8-finalen i Champions League, hvilket satte sit præg på Barcelonas startopstilling, hvor svenske Zlatan Ibrahimovic blev sparet.

Netop i lyset af den kommende Champions League-kamp i Tyskland kan Barcelona-træner Josep Guardiola være ganske tilfreds med, at holdet ikke måtte spille sig ud for at slå Santander.

Allerede efter syv minutters spil kom første indikation på, at Barcelona-sejren ikke burde komme i fare. Her scorede Andrés Iniesta til 1-0, efter at en Santander-forsvarsspiller var gået fejl af bolden.

Herefter kørte Barcelona-maskinen stille og roligt videre. Presset gav udbytte i to yderligere scoringer før pausen - begge på direkte frispark, sat ind af henholdsvis Thierry Henry og Rafael Márquez.

I anden halveg styrede Barcelona-spillerne sejren hjem på cruise control. Santander var ikke i stand til at tilspille sig de store chancer, og Barcelona lignede et hold, der blot glædede sig til at dommeren fløjtede af. Dermed nøjedes catalonierne med at udbygge føringen med ét enkelt mål, scoret af den kun 18-årige Thiago kort for slutfløjtet.

Med sejren fik Barcelona samtidig oprejsning for sæsonens første nederlag til Atlético Madrid i sidste weekend. Samtidig lægger de forsvarende mestre pres på forfølgerne fra Real Madrid, der søndag får besøg af Villarreal.

Barcelona uddelte klø til Santander

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce