Barcelona slagtede Gijon

Barcelons Leo Messi i skudforsøg, da Barcelona vandt over Gijon

Barcelona slagtede Gijon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med en 6-1-sejr på udebane over Sporting Gijón hentede FC Barcelona søndag aften den første ligasejr i denne sæson i tredje forsøg.

Efter to sløje præstationer i Primera Division fik FC Barcelona søndag aften klubbens første ligasejr i sæsonen, da det blev til en 6-1-sejr over Sporting Gijón på udebane.

Xavi Hernandez og Samuel Eto'o bragte udeholdet foran med 2-0 inden pausen, og et selvmål fra værterne gjorde det til 3-0 for Barcelona, inden værterne udlignede. Kort tid efter reduceringen på måltavlen blev hjemmeholdet reduceret på banen, da de fik en mand vist ud for en grim tackling på Lionel Messi. Andres Iniesta og to gange Messi nettede kampens sidste tre mål.

Også Real Madrid sejrede, da det ude mod Racing Santander blev til en 2-0-sejr. Rubén de la Red og Ruud van Nistelrooy scorede for mestrene i anden halvleg.

I spidsen af ligaen efter tre runder ligger fire hold med syv point. Det er Valencia, Almeria, Villarreal og Espanyol. Mesterskabsfavoritterne fra Real Madrid har seks point, mens Barcelona er oppe på fire af slagsen.

Barcelona slagtede Gijon

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce