Barcelona sendt til tælling af Sevilla

Lionel Messi tager sig til hovedet over nederlaget til Sevilla
Foto: Davis ramos/AP/POLFOTO

Barcelona sendt til tælling af Sevilla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sevilla vandt overraskende over Barcelona i den spanske pokalturnering. Men Barcelonas klubpræsident Joan Laporta afviser, at klubbens succesfulde æra er slut.

Barcelona plejer normalt at vinde sikre sejre på sin stærke hjemmebastion Camp Nou. I den spanske liga har catalonierne i sine første otte kampe på hjemmebane vundet syv og spillet en uafgjort. Men i den spanske pokalturnering overraskede Sevilla ved at vinde 2-1 på udebane over de forsvarende spanske mestre og pokalvindere tirsdag aften.

- Sevilla var fortjente vindere og har gjort det meget svært for os at gå videre, erkender Barcelonas klubpræsident Joan Laporta.

Joan Laporta afviser dog, at klubbens succesfulde æra er ved at være slut, som flere har antydet, efter at Barcelona også indledte 2010 med blot uafgjort hjemme mod Villarreal i ligaen i lørdags.

- Jeg synes, det er lidt for tidligt at sige, at en æra er slut, men alle har ret til at have sin egen mening, siger Laporta.

Diego Capel og Alvaro Negredo scorede for Sevilla, mens indskiftede Zlatan Ibrahimovic sørgede for Barcelonas enlige scoring i 1-2-nederlaget. Hverken Sevilla eller Barcelona stillede op i stærkeste opstilling, da Sevilla er plaget af mange afbud og skader, mens Barcelonas træner Josep Guardiola valgte at spare flere af sine normale stamspillere.

Barcelona kan dog stadig nå at gå videre fra ottendedelsfinalerne i den spanske pokalturnering, da de to klubber skal spille returopgør i Sevilla om en uge.

Barcelona sendt til tælling af Sevilla

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce