Barcelona knuste Real og er tæt på guldet


Barcelona knuste Real og er tæt på guldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Barcelona ydmygede på udebane Real Madrid i den spanske liga, da det blev til en overbevisende sejr på 6-2. Barcelona har nu et forspring på syv point.

Meget skal gå galt, hvis ikke FC Barcelona kan lade sig hylde som spansk mester efter denne sæson. I aftenens stormøde og topopgør på udebane mod Real Madrid, afviste catalonierne således de nærmeste konkurrenter med en sejr på overbevisende 6-2 i en kamp, der bød på både drama og forrygende flot spil.

Inden kampen førte FC Barcelona Primera Division med blot fire point, hvilket madrilenerne gik benhårdt efter at mindske på eget græs på Santiago Bernabéu. Real Madrid kom foran allerede efter et lille kvarter, da Sergio Ramos strøg igennem på kanten og smed bolden ind i hovedet på Gonzalo Higuain, der sikkert headede hjemmeholdet i front med sit 19. sæsonmål.

Men den føring fik ikke lov at holde ret længe. Allerede fire minutter senere kom der balance i regnskabet, da Thierry Henry smuttede af sted og køligt udplacerede Iker Casillas i Real Madrid-målet. Kort efter bragte Carles Puyol tilmed gæsterne foran efter en dødbold, hvor han nåede højest. Og Lionel Messi scorede inden pausen til 3-1 på et flot gennemspillet angreb, der udstillede, at det især er i den defensive organisering, at spillet halter for Real Madrid.

Sergio Ramos bragte en smule spænding ind i opgøret, med sin reducering til 2-3 ti minutter efter pausen. Men så slog Thierry Henry til igen med sit 19. sæsonmål, inden Lionel Messi og Gerard Pique lukkede og slukkede i slutfasen i det, der udviklede sig til en total ydmygelse.

Med sejren har FC Barcelona nu et forspring på syv point ned til Real Madrid. Der resterer fire runder.

Se sammendrag af kampen her

Barcelona knuste Real og er tæt på guldet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce