Barcelona gav Messi lov til at score


Barcelona gav Messi lov til at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lionel Messi har kæmpet hårdt med sin spanske arbejdsgiver FC Barcelona for at få lov til at spille for Argentina ved OL i Beijing. Torsdag viste den argentinske verdensstjerne så, at han ikke spilder tiden, da han scorede til 1-0 i sydamerikanernes 2-1 sejr over Elfenbenskysten.

Den internationale sportsdomstol, CAS, gav ellers FC Barcelona og andre europæiske topklubber ret til at tvinge spillere hjem fra OL-lejren onsdag. Men torsdag besluttede Barcelona alligevel at forsone sig med sin lille argentinske dribler til stor glæde for hans landsmænd. Med andre stjerner som Riquelme, Liverpools Javier Mascherano og Atletico Madrids Sergio Agüero på holdet vandt Argentina på en 2-1-scoring af indskiftede Lautaro Acosta kort før tid.

Brasiliens første kamp ved OL-turneringen blev heller ingen let sag. En 1-0-sejr over Belgien i Shenyang viste, at et hold spækket med fodboldstjerner ikke altid er garanti for overlegenhed. Europæiske topklubber som AC Milan, Manchester United, Bayern München og Real Madrid havde leveret spillere til en brasiliansk startopstilling, der kan skræmme de fleste A-landshold. Alligevel skulle Belgiens Vincent Kompany udvises, før Brasilien fik hul på bylden. Det skete, da en af brasilianernes få hjemlige spillere - São Paulos Hernanes - bragede brasilianerne på vinderkurs ved at ramme nærmeste målhjørne fra en position i feltet efter 79 minutter.

AC Milans Ronaldinho og Alexandre Pato leverede mere anonyme præstationer, mens Diego og Rafinha spillede fra start efter at have fået lov fra deres modstridende tyske klubber Werder Bremen og Schalke 04.

Ledelsen i Schalke 04 har nok haft en klump i halsen over at have bøjet sig for presset og ladet Rafinha spille, da backen flere gange i løbet af kampen var til behandling for fysiske skavanker.

Modsat de to store sydamerikanske nationer brugte Italien ikke mange af de hjemlige stjerner, da støvlelandet slog Honduras med 3-0. Holland havde til gengæld navne som Roy Makaay og Ryan Babel i startopstillingen, da det kun lykkedes at få 0-0 mod Nigeria.
Brasilien spiller næste kamp i gruppe C på søndag, hvor New Zealand er modstanderen. Lionel Messi og Argentina møder samme dag Australien i Shanghai.

Barcelona gav Messi lov til at score

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce