Barca heldig i skuffende indsats

Zlatan Ibrahimovic udligner kort efter pausen
Foto: Daniel Maurer/AP/POLFOTO

Barca heldig i skuffende indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Barcelona spillede en dårlig kamp og var heldige med at få 1-1 mod Stuttgart i Champions League. Bordeaux vandt 1-0 på udebane over Olympiakos.

FC Barcelona mod Stuttgart så på forhånd ud til at være det mest ulige opgør i Champions Leagues ottendedelsfinaler. Men det var det "forkerte", der dominerede på Mercedes-Benz Arena i det sydtyske, og Barcelona var heldig med at få 1-1.

Det catalanske hold er forsvarende vinder af turneringen og ligger nummer et Primera Division, mens Stuttgart har haft store problemer i denne sæson og først lige har kæmpet sig væk fra nedrykningsfaren i Bundesligaen. Derfor var det ventet, at Barcelona trods status af udehold ville sætte sig på begivenhederne fra kampens start, men holdet spillede uinspireret og langsomt og blev især i de første 45 minutter nærmest kørt over af Stuttgart.

Det tyske mandskab bragte sig foran efter 25 minutter ved Cacau. Brasilianeren har haft en skidt sæson, men i weekenden eksploderede han pludseligt og scorede fire mål i Stuttgarts sejr over Köln. Og han fortsatte de fine tendenser ved at sende bolden ind bag Victor Valdes i Barcelonas mål.

Da Barcelona i weekenden vandt med 4-0 over Racing kaldte den tidligere Barca-træner Johan Cruyff det for den dårligste indsats under Josep Guardiolas ledelse. Han vil nok revurdere sit udsagn efter holdets indsats i de første 45 minutter mod Stuttgart. De catalanske stjernespillere kunne slet ikke få spillet til at flyde som normalt og mindede på ingen måde om det hold, der det sidste halvandet år har imponeret med flydende angrebsspil.

Paradoksalt nok var det svenske Zlatan Ibrahimovic, der efter en stærk start i Primera Division har været ude for noget af et formdyk, som bragte Barcelona ind i kampen igen. I to forsøg sendte han bolden ind bag Jens Lehmann og reddede æren for Barcelona.

Tirsdagens anden kamp stod mellem græske Olympiakos og franske Bordeaux, og i Athen var det Bordeaux, der skaffede sig et glimrende udgangspunkt forud for returopgøret. Franskmændene vandt 1-0 på en scoring af Michael Ciani i første halvlegs tillægstid.

Der spilles returopgør i Barcelona og Bordeaux den 17. marts.

Barca heldig i skuffende indsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce