Ballade i Silkeborg IF: Smider spiller på porten

Christopher Poulsen - farvel og tak, Silkeborg.
Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Ballade i Silkeborg IF: Smider spiller på porten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Superligaklubben Silkeborg har ophævet kontrakten med Christopher Poulsen på grund af "uoverensstemmelser".

Forsvarsspilleren Christopher Poulsen er blevet hævet af sin kontrakt med superligaklubben Silkeborg IF, og klubben vil ikke afsløre årsagen.

Det hedder i en pressemeddelelse fra Silkeborg, at det skyldes "uoverensstemmelser."

- Vi har haft nogle uoverensstemmelser af ikke sportslig karakter, som har betydet, at vi og Christopher er blevet enige om at ophæve hans kontrakt, så han kan komme videre med sin fodboldkarriere et andet sted, siger administrerende direktør Kent Madsen.

Christopher Poulsen har spillet i alt 195 kampe for Silkeborg, hvor han spillede i perioden fra 2002-2005 og igen fra 2010 og frem.

Den 31-årige forsvarsspiller har også spillet i Viborg FF og FC Midtjylland.

Superligaklubben vil ikke afsløre årsagen til kontraktophævelsen, men sender håbefuldt en appel til medier og fans om blot at glemme den kedelige sag.

- Når sådan noget sker på nuværende tidspunkt i sæsonen, kan jeg fint forstå, hvis fans og medier ønsker at vide hvorfor.

- Der kan dog fra tid til anden komme sager, som vi, af respekt for alle involverede parter, må holde internt, og det håber jeg, at både fans og medier vil vise forståelse for, så vi kan koncentrere os om at overleve i Superligaen, siger Kent Madsen.

Silkeborg ligger sidste i Superligaen med 27 point. Klubben har dog samme antal point som Brøndby, der ligger to pladser over på tiendepladsen.

Christopher Poulsen har tilsyneladende heller ikke noget ønske om at kaste lys over sagen.

- Nu er vi blevet enige om at gå hver til sit. Det sker af personlige årsager, som vi er helt enige om, at vi holder for os selv, siger Christopher Poulsen.

Ballade i Silkeborg IF: Smider spiller på porten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce