Den tyske matchvinder mod Østrig, Michael Ballack, mener, at det var holdets egen skyld, at det skulle blive så spændende i kampen mod deres upåagtede naboer.

Kedeligt tysk hold videre

Det var ikke ophidsende, men Tyskland sikrede sig den ventede sejr over Østrig, da de to hold mødtes mandag aften. Tyskland er nu i EM-kvartfinalen - Østrig er ude.
Tysklands anfører og talisman, Michael Ballack, var tilfreds med sine holdkammeraters indstilling, efter at holdet havde bragt sig videre ved EM med en 1-0-sejr over Østrig.

- Holdet udviste en stor fight. Vi burde være kommet foran i starten, og så var kampen blevet lettere. På den måde, det udviklede sig, blev vi nødt til at kæmpe til sidste minut, sagde Michael Ballack efter kampen.

Ballack bragede selv sejren mod de østrigske naboer i hus med et missil af et frisparksmål. Men at det overhovedet skulle blive spændende mod Østrig, var en dårlig tysk præstation mod Kroatien i den foregående kamp, som blev tabt med 1-2, vurderede Ballack.

- Det er vores egen skyld, at vi endte i denne situation på grund af Kroatien-kampen. Det betød, at vi ikke kunne spille afslappet, sagde den tyske anfører.

Næste opgave for det tyske mandskab bliver de velspillende portugisere, som tyskerne skal forsøge at tæmme i kvartfinalen i Basel på torsdag.

Mere om emnet

Se alle
Stiftstidendes EM-hold

Stiftstidendes EM-hold

Torres tog tyskerne

Torres tog tyskerne

Tysk landstræner: Fortjent spansk sejr