Bænket Wass har haft for meget om ørerne


Bænket Wass har haft for meget om ørerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Jensen bænkede Daniel Wass mod Lyngby, fordi han ifølge træneren har været påvirket af Benfica-skiftet.

Fra Benfica til bænken. Sådan kan man kort skitsere det seneste døgn for Brøndbys Daniel Wass.

Torsdag blev hans kommende skifte til Benfica bekræftet efter mange måneders hemmelighedskræmmeri. Fredag måtte han nøjes med kvarter på banen som indskifter, da Brøndby vandt 2-1 i Lyngby i Superligaen.

Men hvordan kan det nu være, at den 21-årige landsholdsspiller ikke var god nok til at starte inde i træner Henrik Jensens startformation?

- Det må du spørge Henrik om. Jeg synes, at han skal svare på det. Jeg fik at vide, at jeg skulle starte ude, og det må jeg forholde mig til, siger Daniel Wass.

Henrik Jensen mener, at den megen hurlumhej om skiftet til den portugisiske storklub har sat sit præg på Daniel Wass' spil.

- Jeg synes, at han måske har haft lidt for mange ting om ørerne i den seneste periode. Det er måske gået lidt ud over hans præstationer i de seneste par kampe, siger Brøndby-træneren.

Daniel Wass, som ramte stolpen kort efter sin indskiftning, glæder sig til opholdet hos Benfica, hvor han har fået en kontrakt på fem år.

- Det er et boldbesiddende hold. Jeg skal ikke til en klub, hvor ni mand står og forsvarer i 90 minutter. Jeg skal være på et hold, der vil spille fodbold, og deres stil ligger godt til mig.

- Jeg skal ned og vise mig frem, og så må vi se, om det bliver til spilletid. Men jeg ved, at jeg skal ned og udvikle mig som både spiller og person, siger Daniel Wass, som i flere måneder har fået undervisning i portugisisk.

Bænket Wass har haft for meget om ørerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce