Bænket GOG-talent: Aldrig sjovt at se på

Jon Andersen overværede omklædt fredagens GOG-træning i Gudme, men han måtte kigge på, mens holdkammeraterne forberedte sig på lørdagens kamp mod Skanderborg. Foto: Karsten L. Sørensen

Bænket GOG-talent: Aldrig sjovt at se på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jon Andersens springerknæ er dikteret fuldstændig ro. - Jeg må tage de erfaringer, skadespausen giver mig, med videre, lyder det fra den 21-årige højre back.

Håndbold: Man kan se det på ham. Det lyser ud af ham: Han hader at sidde med ryggen op af den gule murstensmur i træningshallen i GOG og kigge på, at holdkammeraterne træner.

- Det er aldrig sjovt, konstaterer Jon Andersen kontant i forbindelse med GOG'ernes fredagstræning - det sidste pas inden lørdagens hjemmekamp mod Skanderborg Håndbold.

Men der er intet alternativ for højre backen, der gennem længere tid har været plaget af et springerknæ - en betændelsestilstand under knæskallen. GOG's sundhedsstab har således dikteret ro til springerknæet, indtil Jon Andersen er kommet sig helt over skaden.

- Det er selvfølgelig det rigtige valg på den længere bane. Men lige nu er det ærgerligt. Det går godt for holdet og mig, så det er nederen lige nu. Men sådan er sport selvfølgelig også. Der kommer skader, som man ikke rigtig kan gøre noget ved, siger Jon Andersen.

Den kun 21-årige back, der fortsat udvikler sig kropsmæssigt, vurderer selv, at der er tale om en overbelastningsskade - en kombination af, at han havde taget på i vægt hen over sommeren og så kom til at spille rigtig meget i efteråret og før jul, fordi førstevalget på højre back, landholdsspilleren Niclas Kirkeløkke, var ude for at få styr på sin skade i skulderen.

- Leddene kunne ikke følge med, som det lyder fra Jon Andersen med tilføjelsen:

- Så må man lære af det - og så lærer man også bare en hel masse om sig selv med genoptræning og samme træning hver eneste uge.

Feltet til slutspil
Top-otte i ligaens DM-grundspil går videre til slutspillet og forårets endelige kamp om DM-titlen.

Der spilles i alt 26 runder i grundspillet, og for GOG resterer der syv kampe.

Sidste runde afvikles 28. marts, hvor der er kampstart for samtlige opgør kl. 20.30.

Det aktuelle felt til slutspillet ser således ud:

1. Skjern Håndbold 20 kampe 35 point.

2. GOG 19 kampe 30 point.

3. BSV 20 kampe 28 point.

4. TTH Holstebro 20 kampe 25 point.

5. Aalborg Håndbold 19 kampe 22 point.

6. Århus Håndbold 20 kampe 21 point.

7. Mors-Thy Håndbold 20 kampe 19 point.

8. KIF Kolding København 20 kampe 17 point.

Nummer et og to i grundspillet får to point med til slutspillet. Nummer tre og fire et point.

Spændende med nye opgaver

En anden profil, norske Gøran Johannessen, er også helt væk fra GOG-holdet for øjeblikket på grund af en skade i sin ene fod. I det fravær bliver veteranen Lasse Kronborg, normal at finde i forsvaret, pålagt nye opgaver. Også i angrebet. Og det gælder også i lørdagens opgør mod Skanderborg. Det sker samtidig med, at Kronborgs ryg atter driller.

- Men det går bedre med ryggen, som Lasse Kronborg konstaterer i forbindelse med GOG's fredagstræning, og han tilføjer:

- Det er i høj grad spændende at få nye opgaver. Det er super-meget med til at motivere mig, at jeg føler, at jeg stadig kan bidrage forskellige steder og ikke kun i forsvaret. Så håber jeg bare, at ryggen ter sig, som jeg gerne vil, så jeg kan bidrage 100 procent. Det er der jo behov for med Gøran ude.

Lasse Kronborg føler, at holdet er kommet godt videre efter det seneste nederlag i Kolding, hvor KIF vandt 32-31 på en afsluttende, vild frikastscoring af Bo Spellerberg.

- Vi spillede 40 minutter fuldstændig problemfrit - hvor vi styrede kampen - og det skal vi bare tage med videre til opgøret mod Skanderborg. Det er en helt ny kamp. Når Bo rammer det niveau, så kan KIF stadig vinde over de fleste hold, som Lasse Kronborg konkluderer.

Bænket GOG-talent: Aldrig sjovt at se på

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce