Bäckman vil ikke eksperimentere


Bäckman vil ikke eksperimentere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishockeylandstræner Per Bäckman er trods tre VM-nederlag tilfreds med sin trup. Derfor bliver der ikke lavet om på holdet inden nedrykningsspillet.

Tre nederlag i de tre første VM-kampe i Schweiz får ikke ishockeylandsholdets træner Per Bäckman til at ryste på hånden inden nedrykningsspillet.

Svenskeren har i al fald ikke tænkt sig at rokere om på kæderne inden fredagens møde med Tyskland.

- Spillerne har vist en enorm attitude i de første kampe og har arbejdet stenhårdt, og det rækker desværre bare ikke altid. Vi er tilfreds med måden, som tingene er blevet udført på, og derfor er der ingen grund til at eksperimentere, siger Bäckman, der mener, at holdet i den nuværende situation mest har brug for den tryghed, som det giver at fortsætte i samme spor som hidtil.

Han mener heller ikke, at opgørene mod stormagterne Finland og Tjekkiet kan bruges som målestok for, hvor holdet står lige nu.

- Det er først, når vi møder de næstbedste hold, som vi er nogenlunde lige med, at man for alvor kan vurdere os, siger Bäckman.

Træneren har alle spillere til rådighed til de kommende kampe mod Tyskland, Ungarn og Østrig. Thor Dresler måtte ganske vist udgå i tredje periode af kampen mod Norge efter at være blevet ramt af en puck på øret. Men Herning-forwarden blev lappet sammen på hospitalet samme aften og har meldt sig klar igen.

Bäckman vil ikke eksperimentere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce