Backe: Zlatan ud - Elmander ind


Backe: Zlatan ud - Elmander ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tidligere FC København-træner Hans Backe vil ikke blive overrasket, hvis Zlatan Ibrahimovic starter på bænken mod Spanien og erstattes af Johan Elmander.

Zlatan Ibrahimovic kan meget vel se til fra bænken, når Sverige lørdag aften møder Spanien ved EM i fodbold.

Det vurderer den tidligere FC København-træner, Hans Backe, som i øjeblikket er i Østrig og Schweiz for at kommentere EM for svensk TV4.

- Det er meget muligt, at Zlatan får lov til at hvile mod Spanien. Det ville ikke overraske mig, hvis det bliver Johan Elmander, der kommer til at ligge på toppen, siger Hans Backe til Ritzaus Bureau.

Hans Backe, der for nylig blev ansat som assistenttræner for Sven-Göran Eriksson i Mexico, tror, at Sveriges landstræner, Lars Lagerbäck, kan vælge at spare Zlatan Ibrahimovic, da den første målscorer fra kampen mod Grækenland har døjet med et hævet knæ. Og Johan Elmander kan vise sig at være en ideel løsning.

- Johan vil gøre det godt mod et spansk forsvar. Han arbejder benhårdt og kan give spanierne store problemer, vurderer Hans Backe.

Han spår Sverige gode chancer for en plads i kvartfinalen. Svenskerne er gået videre hver eneste gang ved de sidste mange slutrunder, og det sker igen.

- Sverige kommer altid videre. Lige meget hvor svær gruppen end er, så klarer man sig altid videre. Det tror jeg også, at man gør denne gang, fortæller Backe.

Backe: Zlatan ud - Elmander ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce