Både Bjørn og Olesen er klar til Masters-finalen


Både Bjørn og Olesen er klar til Masters-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Begge danske golfspillere svinger med i weekendens afgørende runder i årets første majorturnering.

Der er som ventet trængsel i toppen af feltet i golfturneringen US Masters efter fredagens anden runde.

Fra et dansk synspunkt kan man glæde sig over, at begge danske deltagere, Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen, er klar til weekendens afgørende 36 huller.

De to største favoritter i årets første majorturnering, amerikaneren Tiger Woods og nordireren Rory McIlroy, rykkede begge frem på andendagen.

Woods, der har vundet turneringen fire gange - senest i 2005 - gik runden i et slag under par og ligger nu på en delt syvendeplads med en samlet score på tre under.

Rory McIlroy kan efter en runde på to slag under par, hvilket også er han samlede score, fortsat nå at blande sig i kampen om at iføre sig den grønne vinderjakke på søndag. Nordireren befinder sig på 14.-pladsen.

Veteranen Thomas Bjørn, som er i gang med sin niende optræden på Augusta National i Georgia, er to over par efter en runde på 73 slag.

Det er sjette gang, at Bjørn klarer cuttet i Masters. Hans hidtil bedste slutplacering er en 18. plads i 2002.

Thorbjørn Olesen formåede lige akkurat at knibe sig ind i finalerunderne med to slag under par efter en elendig første runde torsdag i seks slag over par for Masters-debutanten.

Dermed slår den 23-årige dansker ud på lørdagens runde i fire slag over par. Det samme gør den hidtil yngste deltager i turneringen, den blot 14-årige Tianlang Guan fra Kina.

Af torsdagens to førende spillere, australieren Marc Leishman og spanieren Sergio Garcia, spillede førstnævnte bedst og ligger på en delt andenplads fem slag under idealscoren. Garcia derimod er rutsjet ned på 14.-pladsen - to slag under par.

I Australien kan man så glæde sig over, at en anden landsmand nu ligger øverst. Jason Day er alene på førstepladsen med seks slag under par efter dagens bedste runde på 68.

Både Bjørn og Olesen er klar til Masters-finalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce