BMX-kørere tæt på OL


BMX-kørere tæt på OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske BMX-landstræner Christian Munk Poulsen føler sig overbevist om, at Danmark får to kørere med til OL i Beijing efter flot indsats ved lørdagens VM.

To danske BMX-kørere er meget tæt på en plads ved OL i Beijing. Efter lørdagens indsats ved VM i Kina er den danske landstræner Christian Munk Poulsen overbevist om, at en to gode placeringer til Morten Therkildsen og Amanda Sørensen betyder, at Danmark kan stille med to kørere ved legene i den kinesiske storby.

- Jeg kan ikke få det anderledes end, at vi i dag har kvalificeret to danske deltagere til OL i Beijing. Nu venter vi i spænding på UCI's officielle udmelding, siger Christian Munk Poulsen fra VM-stævnet i Taiyuan.

Grunden til den lille snert af usikkerhed består i, at danskerne kun opnåede sekundære placeringer. Amanda Sørensen blev nummer seks i semifinalen i klassen Elite Women, hvor der blot var tre OL-pladser at kæmpe om. Morten Therkildsen blev nummer fem i ottendedelsfinalen i Elite Men, hvor der var seks OL-pladser på spil.

Flere af de ryttere, der sluttede foran danskerne, var allerede kvalificeret til OL.

BMX-kørere tæt på OL

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce