BK Ringen-fighter debuterer som prof i Stald Palle

Enock Mwandila Poulsen bliver professionel. Foto: Birgitte Carol Heiberg.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

BK Ringen-fighter debuterer som prof i Stald Palle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

  • Enock Mwandila Poulsen debuterer som professionel mod Osama Hadifi den 29. oktober i Frederiksberg.

Boksning: BK Ringens landsholdsfighter Enock Mwandila Poulsen smider nu undertrøjen og træder ind i de professionelles rækker.

Fynboen har fået sit ønske opfyldt om at møde Osama Hadifi ved Mogens Palles kommende professionelle stævne på i Frederiksberg Haller den 29. oktober.

Osama Hadifi har som professionel vundet elleve kampe - alle på knock out. Men Hadifi har tabt sine to seneste kampe.

- Det har været undervejs i en måned siden OL-kvalifikationen var overstået, men dermed har BK Ringen mistet et af sine allerstørste talenter og Enock efterlader et stort hul hos os, siger BK Ringens formand Johnny Hansen.

- Men omvendt har vi haft svært ved at finde modstandere til ham, så vi er glade på hans vegne, fordi vi har hele tiden måttet tage til udlandet for at kunne lave en ordentlig matchning til Enock, tilføjer Johnny Hansen.

Enock Mwandila Poulsen har offentligt postuleret, at han er bedre end Osama Hadifi, der nu har taget udfordringen op.

Enock på dybt vand

- Det bliver et stort spring for Enock, men det finder han jo ud af i kampen. Det er hans chance for at komme ind i varmen, men han roder sig ud på dybt vand, hvor han ikke kan bunde i stedet for som normalt at tage en stille og rolig kamp og bygge sig selv op derfra, siger Hadifi til BT.

Kampen afvikles med en aftalt vægt på 63,5 kilo. Det betyder, at Hadifi skal tage et par kilo på, mens Enock Mwandila Poulsen skal tabe sig lidt.

- Jeg glæder mig. Jeg har trænet hårdt, og min form er perfekt. Nu må en ny konge tage tronen, siger Enock Poulsen til formiddagsbladet.

- Jeg har bokset med små handsker og uden hjelm som amatør de sidste to år. Det bliver meget det samme, men jeg tror, at Osama får et chok over min hurtighed og ungdommelighed, siger den 24-årige bokser til avisen.

Enock Mwandila er regerende dansk- og nordisk mester.

I forvejen er Olympias Mikkel Nielsen blevet professionel hos Palle-konkurrenten Team Sauerland.

BK Ringen-fighter debuterer som prof i Stald Palle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce