B1909 blev slået ud i Varde


B1909 blev slået ud i Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: B1909 stod for én af de - mindre - negative overraskelser i pokalturneringens første runde.

2. divisionsholdet var på besøg hos Varde, der sidste år var tophold i Danmarksserien, så det var trods alt ikke helt uventet, at holdet fra det i dag meget omtalte Vollsmose måtte vinke farvel til videre deltagelse.

- Det begyndte ellers godt. Vi kom foran 1-0 og får spillet bolden meget godt rundt, siger B1909-træner, Tommy Møller Nielsen.

Andreasen åbnede

Frank Andreasen åbnede scoringen, men pådrog sig senere et slag over anklen og blev skiftet ud kort inde i 2. halvleg , og han er tvivlsom til weekendens sæsonpremiere i 2. division.

Og efter pausen var 09'ernes spil præget af nervøsitet og fejlafleveringer. Holdet kom bagud 1-2 og satsede i slutfasen med det klassiske kontramål og en 3-1-sejr til hjemmeholdet som resultat.

- Det var skuffende, men vi kunne lige så godt have vundet kampen. Jeg mener blandt andet, vi blev snydt for to straffespark, siger Tommy Møller Nielsen.

De to øvrige fynske divisionshold klarede skærene. Dalum fra 1. division havde problemer i Tved, men fik dog hevet en sejr på 2-1 hjem.

Næsby vandt sikkert

Næsby var til gengæld på Lolland uden at komme i knibe. Nakskov fra Lolland-Falster-serien blev besejret 5-0.

Det rene Fynsserie-opgør mellem Søhus og OKS endte med en smal sejr til udeholdet, og Korup fra Kvalifikationsrækken skuffede lidt ved ude at tabe 1-2 til Serie 1-holdet, Skjern.

Den mest positive fynske fodboldoplevelse stod Middelfart for i hjemmekampen mod Danmarksserieholdet fra Bramming.

Hjemmeholdet var foran 3-0, Bramming kom tilbage på 3-3, inden Middelfart fik afgjort kampen med cifrene 5-3.

B1909 blev slået ud i Varde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce