B1909 Vi var passive


B1909 Vi var passive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: I den røde lejr var skuffelsen simpel og kontant. Et nederlag på 1-4 er svært at bortforklare:

- Jeg er skuffet over, at vi gjorde forskellen større, end den er. Efter pausen kommer vi slet ikke ordentligt ud. Vi er for passive i flere situationer, sagde træner Bjarne Hansen, der til gengæld var glad for flere faser i 1. halvleg.

- Jeg kan ikke forklare, hvorfor vi mangler skarpheden efter pausen. Måske tror vi det går for nemt. De to mål til 2-1 og 3-1 på kort tid er dræbende, sagde Bjarne Hansen, der på søndag i hjemmekampen mod B93 igen kan råde over anfører Kim Kristensen, som i aftes udstod den anden af to spilledages karantæne - efter udvisningen i Køge.

Til gengæld har det længere udsigter med den hurtige angriber Ole Jørgensen, der fik en svær fiberskade kort før premieren.

- Ole har fået et lille tilbagefald, sagde B1909-træneren, der også forklarede Mads Jensens relativt spage indsats således:

- Mads fik et hårdt skrub over læggen i starten af kampen. Det prægede ham vist.

Forsvareren Ulrik Jepsen:

- B1913 viste mere rutine. De er vant til at være koncentreret over samtlige 90 minutter. Vi fulgte dem ikke til dørs efter pausen i nærkampene.

- Det er for ringe, at Jacob Harder slipper så let igennem ved det andet mål, sagde Carsten Lektonen -lejesvend fra FC Midtjylland.

B1909 Vi var passive

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce