B 1913-navne


B 1913-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MORTEN ANDERSEN spillede med en større bandage om hovedet. - Jeg flækkede øjenbrynet i træningskampen mod Vejle, så det var bare for en sikkerheds skyld, jeg havde bandagen på, fortalte.

- Lukkede du bare øjnene og skød, spurgte reporteren begavet KEN RAGUS. - Nej, det var vist lidt mere end det, svarede han med et smil.

U21-landstræner FLEMMING SERRITSLEV skulle måske overveje at abonnere på en anden avis end Jyllands-Posten. I den havde han nemlig læst, at kampen blev afviklet på Campusvej, og så gik Serritslev glip af en stor del af 1. halvleg. Han vil ellers gerne nå at se samtlige hold i 1. og 2. division i løbet af sæsonen, og så havde han selvfølgelig et særligt øje til MARTIN VINGAARD, der jo er med på U21-landsholdet.

KEN RAGUS fik lige en hilsen med på vejen af nogle tilskuere, der vist holder med en anden odenseansk årstalsklub. - Den trøje klæder dig ikke, råbte de.

SUNE HEILBO, der nu er Herfølge-spiller, var blandt tilskuerne og blev vist snøret af blandt andet Dalums WASSIM EL BANNA, da der blev spillet papir, sten, saks om fire kondivand. Heilbos saks var oppe mod tre sten - det lignede en klar sammensværgelse.

B 1913-navne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce